Ολοταχώς για μετάλλιο οι Μάντης-Καγιαλής, στη Medal Race ο Μιτάκης

Στην τρίτη θέση της γενικής στα 470 το ελληνικό πλήρωμα των Μάντη-Καγιαλή. Άλλη μία κούρσα θα έχει ο Γιάννης Μιτάκης στα FINN, αφού κατάφερε να μπει στην πρώτη 10άδα.

Ολοταχώς για μετάλλιο οι Μάντης-Καγιαλής, στη Medal Race ο Μιτάκης

Σε θέση μεταλλίου είναι μετά από επτά ιστιοδρομίες στα 470 οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής! Το ελληνικό πλήρωμα πήρε μία 9η και μία 5η θέση στις ιστιοδρομίες που έγιναν την Κυριακή και με 32 βαθμούς ποινής βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, πίσω μόνο από το κροατικό (14 βαθμοί ποινής) και το αυστραλιανό σκάφος (25 βαθμοί ποινής). Των Γάλλων οι Έλληνες προηγούνται με +4.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια του Γιάννη Μιτάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς εξασφάλισε την παρουσία του στην κούρσα μεταλλίων στα FINN. Τούτο επιτεύχθηκε διότι στη 10η ιστιοδρομία κατέλαβε την 3η θέση και στην ισοβαθμία των 88 βαθμών ποινής με τον Αυστραλό Λίλι είχε το αβαντάζ. Αν στην 9η κούρσα είχε πάει καλύτερα από τη 13η θέση, θα ήταν ακόμη ψηλότερα.

Πλέον ο Μιτάκης θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, αν είναι δυνατόν δηλαδή να μπει στην πρώτη 6άδα της τελικής κατάταξης.

Τέλος, στα Nacra 17 Mixed, Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στη 18η θέση της γενικής με 148 βαθμούς ποινής. Καλύτερη θέση τους η 3η στην 7η ιστιοδρομία. Την Κυριακή ήταν 21οι και 19οι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK