"Πονούσαν τα μάτια μας απ'τη χλωρίνη"

Για μερικούς αθλητές, η προσπάθεια των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο να διορθώσουν το πράσινο χρώμα στην πισίνα προκάλεσε περισσότερα προβλήματα.

"Πονούσαν τα μάτια μας απ'τη χλωρίνη"

Το πρόβλημα του κολυμβητηρίου "Μαρία Λενκ" μεγάλωσε καθώς εκτός από την πισίνα των καταδύσεων, την Τετάρτη (11/8) πρασίνισε και εκείνη που πραγματοποιούνται οι αγώνες πόλο.

Η προσπάθεια των διοργανωτών ωστόσο να διορθώσουν το πρόβλημα φαίνεται πως προκάλεσε περισσότερα προβλήματα στους αθλητές, οι οποίοι παραπονέθηκαν πως πονούσαν τα μάτια τους από την υπερβολική ποσότητα χλωρίνης στο νερό.

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο των ΗΠΑ, Τόνι Αζεβέδο τόνισε: "Mε δυσκολία μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου στο τελευταίο οκτάλεπτο! Μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες ωστόσο έριξαν τόση χλωρίνη στο νερό, που δεν μπορούσαμε να δούμε μπροστά μας".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ούγγρου, Γκέργκο Ζαλάνκι, ο οποίος υποστήριξε: "Τα μάτια μου πονάνε από το νερό, δεν είναι καλό. Αισθάνομαι ότι έχουν προσθέσει περισσότερη χλωρίνη στο νερό αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είμαι συνηθισμένος γιατί έχουμε τέτοιου είδους νερά στην Ουγγαρία, αλλά νομίζω ότι είναι και κάτι άλλο που πάει στραβά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρασινίζει και η πισίνα του πόλο
Γι'αυτό έγινε πράσινη η πισίνα καταδύσεων στο Ρίο

News 24/7

24MEDIA NETWORK