Πρόταση της ΚΟΕ για κολυμβητήριο "Σπύρος Γιαννιώτης"

Με ανοιχτή επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η ΚΟΕ ζητά να μετονομαστεί το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".

Ένα 24ωρο μετά την τεράστια επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη και το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με ανοιχτή επιστολή της στον Σταύρο Κοντονή, ζητά να μετονομαστεί το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε "Σπύρος Γιαννιώτης".

Μάλιστα, η ΚΟΕ φέρνει ως παράδειγμα την περίπτωση του Νίκου Γκάλη για να υποστηρίξει το αίτημά της.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

"Κύριε υπουργέ,

Η ΚΟΕ σας προτείνει, ως ύψιστη τιμή στον μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών και Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, να δώσετε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού κέντρου της Αθήνας την επωνυμία "Σπύρος Γιαννιώτης", όπως ακριβώς πράξατε στην περίπτωση άλλου μεγάλου αθλητή της καλαθοσφαίρισης.

Η πρόταση και η θέση αυτή εκφράζει το ύψιστο ενδιαφέρον στον διαχρονικά διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης από την οικεία ομοσπονδία του.

Από την ΚΟΕ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε το χρυσό για Γιαννιώτη!

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).