Σε κώμα Βρετανίδα δημοσιογράφος στο Ρίο από ελονοσία

Βρετανίδα δημοσιογράφος που κάλυπτε στο Ρίο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσβλήθηκε από ελονοσία και έπεσε σε κώμα, με τη ζωή της να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.

Μεγάλη περιπέτεια για Βρετανίδα δημοσιογράφο  που κάλυπτε στο Ρίο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς προσβλήθηκε από ελονοσία και έπεσε σε κώμα.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 33χρονη Τσάρλι Γουέμπστερ που βρισκόταν στο Ρίο για να καλύψει τις προσπάθειες της βρετανικής ολυμπιακής ομάδας, προσβλήθηκε πριν από 10 ημέρες από ελονοσία και η κατάσταση της εξελίχθηκε πολύ άσχημα, καθώς πλέον βρίσκεται σε κώμα και υποστηρίζεται μηχανικά.

 

Η Γουέμπστερ αποτέλεσε μέλος της βρετανικής ομάδας που ταξίδεψε από τη Βρετανία στο Ρίο με ποδήλατα, καλύπτοντας 3.000 μίλια, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.