Σκληρή τιμωρία στην Σόλο για το ξέσπασμά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με ποινή έξι μηνών τιμώρησε την Χόουπ Σόλο η Αμερικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τις δηλώσεις της μετά το ματς με τη Σουηδία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Σουηδία νίκησε στα πέναλτι με 4-3 και απέκλεισε από τα ημιτελικά το φαβορί της διοργάνωσης τις Ηνωμένες Πολιτείες που είχανν κατακτήσει τα τέσσερα από τα πέντε χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια!

Η τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Χόουπ Σόλο, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μετά το ματς είχε χαρακτηρίσει τις αντιπάλους της: "ένα μάτσο δειλές".

Μια δήλωση που φυσικά συζητήθηκε έντονα και δεν μπορούσε να περάσει... έτσι! Λίγες ημέρες λοιπόν αργότερα, η Αμερικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την ποινή της αθλήτριας.

Την τιμώρησε με έξι μήνες αποκλεισμό από την εθνική ομάδα και τερμάτισε το συμβόλαιο της! Φυσικά σε συλλογικό επίπεδο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, όμως στα 35 χρόνια της πλέον σκέφτεται να αποσυρθεί από την Team USA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξέσπασμα από Σόλο: "Παίξαμε κόντρα σε ένα μάτσο δειλές!"

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.