Ξέσπασμα από Σόλο: "Παίξαμε κόντρα σε ένα μάτσο δειλές!"

Η τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, Χόουπ Σόλο, ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό από τη Σουηδία στα προημιτελικά!

Ξέσπασμα από Σόλο: "Παίξαμε κόντρα σε ένα μάτσο δειλές!"

Η Σουηδία νίκησε στα πέναλτι με 4-3 και απέκλεισε από τα ημιτελικά το φαβορί της διοργάνωσης τις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν κατακτήσει τα τέσσερα από τα πέντε χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια!

Η τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Χόουπ Σόλο, μίλησε για τον οδυνηρό αποκλεισμό, λέγοντας πως "παίξαμε με καρδιά. Νομίζω ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δείξαμε καρδιά και ψυχή, αφού επιστρέψαμε από το εις βάρος μας 1-0. Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτή την ομάδα!".

Εν συνεχεία, η κορυφαία τερματοφύλακας στον κόσμο κλήθηκε να σχολιάσει την πρόκριση της Σουηδίας: "Απόψε παίξαμε κόντρα σε ένα μάτσο δειλές! Η καλύτερη ομάδα δεν κέρδισε σήμερα! Το πιστεύω ακράδαντα! Όλος ο κόσμος είδε ότι δώσαμε τα πάντα, ό,τι είχαμε και δεν είχαμε. Η Σουηδία δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο.

Οι παίκτριες της δεν ήθελαν να πασάρουν. Ακολούθησαν το πλάνο τους! Δεν προσπάθησαν, δεν πίεσαν, δεν ήθελαν να ανοίξουν το παιχνίδι! Απλώς, έκαναν βαθιές μπαλιές. Δεν νομίζω ότι θα πάνε μακριά στο τουρνουά! Ήταν δειλές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Σουηδία άφησε εκτός τετράδας τις ΗΠΑ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK