Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Έλληνες αθλητές, θα τιμηθεί ξεχωριστά η Κορακάκη

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8) η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή, όπου βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. "Θα τιμηθεί ξεχωριστά η Άννα Κορακάκη", τόνισε.

Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή των Αγώνων του Ρίο 2016, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8) στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Στην ομιλία του, αφού υποκλίθηκε στους Έλληνες αθλητές, αναφέρθηκε και στην Άννα Κορακάκη που έλειπε, λόγω της σύγχυσης με την πρόσκλησή της:

"Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Άννα Κορακάκη θα τιμηθεί ξεχωριστά". Παράλληλα ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως η πολιτεία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σταθεί δίπλα στους αθλητές, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή που έδωσε κανονικά το παρών.

Οι αθλητές έλαβαν αναμνηστικά δώρα, συνομίλησαν για λίγη ώρα με τους παρευρισκομένους, ενώ τα φλας δεν σταμάτησαν να αστράφτουν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.