Στον τελικό με "εξάρα" η Βραζιλία

Ο Νεϊμάρ πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ της καριέρας του και η Βραζιλία νίκησε με το εμφατικό 6-0 την Ονδούρα και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου.

Στον τελικό με "εξάρα" η Βραζιλία

Σε... περίπατο για τη Βραζιλία εξελίχθηκε ο ημιτελικός με την Ονδούρα στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου. Ο Νεϊμάρ έκανε την αρχή για τη "σελεσάο" ανοίγοντας το σκορ 15" μετά από τη σέντρα και στη συνέχεια έδωσε τη... σκυτάλη στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν από το ημίχρονο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 26' και στο 35'.

Μαρκίνιος και Λουάν βρήκαν επίσης δίχτυα για τη Βραζιλία στο 51ο και το 79ο λεπτό αντίστοιχα, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Νεϊμάρ, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Το χρυσό μετάλλιο οι Βραζιλιάνοι θα το διεκδικήσουν απέναντι στη Γερμανία, η οποία επιβλήθηκε 2-0 των Νιγηριανών με γκολ των Κλόστερμαν (9') και Πέτερσεν (89'). Φυσικά το ζευγάρωμα αυτό φέρνει μνήμες Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, άσχημες για τους οικοδεσπότες.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιο γρήγορος από τη σκιά του: Γκολ στα 15'' ο Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK