ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ: Όταν η Στεφανίδη κατάλαβε ότι πήρε χρυσό

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε μόλις η Μόρις απέτυχε να περάσει τα 4,90 μ. στην τρίτη προσπάθειά της.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ: Όταν η Στεφανίδη κατάλαβε ότι πήρε χρυσό

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις της μετά το τέλος του τελικού, δεν κοιτούσε τις προσπάθειες των αντιπάλων της, καθώς δεν ήθελε να επηρεαστεί.

Έτσι και στο τελευταίο άλμα της Αμερικανίδας, Σάντι Μόρις, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έβλεπε την προσπάθεια, έχοντας στραμμένο το βλέμμα της προς την εξέδρα. Η Μόρις απέτυχε να περάσει τα 4,90 μ. και στην 3η προσπάθειά της και ο κόσμος στις εξέδρες άρχισε να φωνάζει, κάνοντας προς στιγμήν τη Στεφανίδη να πιστέψει ότι η αντίπαλός της τα είχε καταφέρει. Όταν όμως είδε τον άντρα της και προπονητή της, να πηδά από την εξέδρα μέσα ταρτάν και να την παίρνει αγκαλιά, συνειδητοποίησε ότι είχε πάρει το χρυσό κι άρχισε να πανηγυρίζει μαζί του σαν μικρό παιδί.

"Δεν κοιτούσα το άλμα, αλλά τον άντρα μου. Γενικώς δεν κοιτάω τα άλματα των άλλων αθλητριών. Στις κερκίδες όλοι πανηγύρισαν και είπα: 'Το πέρασε'. Τότε, ο άντρας μου πήδηξε στο γήπεδο και μου είπε: 'Τα κατάφερες' και του απάντησα: 'Tι λες; Αφού το πέρασε'. Μετά το είδα στην οθόνη", παραδέχτηκε η ίδια με δηλώσεις της στον " Sport24 Radio 103,3".

Δείτε μια ερασιτεχνική λήψη με την εναλλαγή συναισθημάτων της Κατερίνα Στεφανίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στεφανίδη για Ισινμπάγεβα: "Έδειξε ασέβεια"
Στεφανίδη: "Απίστευτο βράδυ, απίστευτη χρονιά"
Όταν η 15χρονη Στεφανίδη έσπαγε το παγκόσμιο ρεκόρ
Ευχαρίστησε τον κόσμο και ζήτησε ηρεμία η Στεφανίδη
Το "χρυσό" άλμα της Στεφανίδη
Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK