Συγκλονιστικός Μάμαλος στον Sport24 Radio: "Θα μπορέσω και στο Τόκιο"

Ο Παύλος Μάμαλος χρυσός Παραολυμπιονίκης στα 107 κιλά της Άρσης Βαρών σε πάγκο των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, σηκώνοντας 238 μίλησε στο Sport 24 Magazino.

Συγκλονιστικός Μάμαλος στον Sport24 Radio: "Θα μπορέσω και στο Τόκιο"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για τα συναισθήματά του κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου: “Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια όσα ένιωσα πάνω στο βάθρο, ακούγοντας τον εθνικό ύμνο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, τον Δημήτρη Ιωαννίδη, στον Αετό Αθηνών που είναι ο όμιλος στον οποίο ανήκω, στην οικογένειά μου και σε όλο τον κόσμο. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και τους Έλληνες”.

Για την προετοιμασία του: “Προπονούμαι πρωϊ και απόγευμα, προσπαθώντας να μην κάνω λάθη που θα οδηγήσουν σε τραυματισμό. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, δεν τα παρατάω ποτέ. Θέλω να φέρω κι άλλες επιτυχίες στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι βάρη σηκώνω. Με νοιάζει μόνο να κάνω τις προσπάθειες. Αν είσαι συγκεντρωμένος στους αγώνες και στις οδηγίες του προπονητή, τα μετάλλια έρχονται. Δεν χρειάζεται να έχεις το μυαλό σου στα κιλά που σηκώνεις”.

Για τους επόμενους στόχους του: “Είμαι 45 ετών και αντέχω ακόμη. Μεγάλος μου στόχος είναι το Τόκιο το 2020 για να σηκώσω και πάλι ψηλά τη σημαία”.

Για το γούρι του: “Το μούσι είναι το γούρι μου σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Θέλω να με βλέπουν οι αντίπαλοι μου και να με φοβούνται λίγο”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK