Τα τρία γκολ του Πασιένσια στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τρία γκολ σε τέσσερα ματς πέτυχε ο Γκονσάλο Πασιένσια, που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα της Πορτογαλίας στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες. Απολαύστε τα.

Μια "ανάσα" από τον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον ο 22χρονος επιθετικός Γκονσάλο Πασιένσια. Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" μετά την απόκτηση του Πορτογάλου Αντρέ Μάρτινς κινούνται για ακόμη έναν παίκτη που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Πορτογαλίας.

Ωστόσο αυτή τη φορά στόχευσαν στον... αρχισκόρερ! Ο Πασιένσια που ανήκει στην Πόρτο, πέτυχε τρία από τα πέντε συνολικά γκολ της Πορτογαλίας στους Ολυμπιακούς του Ρίο και τη βοήθησε να φτάσει μέχρι τη φάση των νοκ άουτ.

Άνοιξε το σκορ κόντρα στην Αργεντινή (2-0), πέτυχε το δεύτερο γκολ κόντρα στην Ονδούρα (2-1) και έκανε το 1-0 ενάντια στην Αλγερία (1-1). Να σημειωθεί ότι δεν έβγαλε σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια όλο το 90λεπτο, ξεκινώντας βασικός και βγαίνοντας αλλαγή στα τρία πρώτα, ενώ ήρθε από τον πάγκο στο τέταρτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΛΕΙΝΕΙ: Ο Πασιένσια στον Ολυμπιακό

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".