Τάσος Κορακάκης: "Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτική εκμετάλλευση"

Με μήνυμά του στο facebook, o πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας πως η επιτυχία της κόρης του βρίσκεται μακριά από κάθε είδους πολιτική εκμετάλλευση.

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει τόσο στον ίδιο όσο και στην κόρη του, ο πατέρας της Άννας Κορακάκη, Τάσος, τόνισε πως η επιτυχία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας βρίσκεται μακριά από κάθε είδους πολιτική εκμετάλλευση.

"Η ευτυχία που νιώθω αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται και εύχομαι σε όλους τους πατεράδες να τη νιώσουν. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και δεν έχω ξυπνήσει ακόμη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Από τους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και όλους αυτούς που επικοινωνούν από όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός για να μοιραστούν μαζί μας την συγκίνηση, τη χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν.

Είμαστε αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και υπηρετούμε τη χώρα μας και τη σκοποβολή. Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι ή παρερμηνείας των λόγων και των πράξεων μας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε να δώσουμε και άλλες χαρές σε όλους του Έλληνες.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι", ήταν το μήνυμά του στο facebook.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.