Χάνει τους χορηγούς του ο Λόχτι

Η συγγνώμη που ζήτησε ο Ράιαν Λόχτι για την "ανώριμη" όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά του δεν ήταν αρκετή με αποτέλεσμα να... πληρώνει πια το τίμημα των πράξεών του.

Ο Ράιαν Λόχτι ζήτησε συγγνώμη για την "ανώριμη" όπως τη χαρακτήρισε συμπεριφορά του σε βενζινάδικο της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, υποστηρίζοντας πως ήταν μεθυσμένος. ενώ απολογήθηκε και για την ιστορία ληστείας που "κατασκεύασε".

Παρά το γεγονός πως μετάνιωσε όμως, ο Ράιαν Λόχτι άρχισε να "πληρώνει" το τίμημα των πράξεών του, χάνοντας μερικούς από τους βασικούς χορηγούς του. Την αρχή έκανε η γνωστή εταιρία κολυμβητικών ειδών, Speedo, η οποία αποχαιρέτισε τον Αμερικανό δηλώνοντας αντίθετη με τη συμπεριφορά του, ενώ ακολούθησε και η "Ralph Lauren", η οποία δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφασή της.

Από την πλευρά του, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, δήλωσε για την Speedo: "Σέβομαι την απόφαση της Speedo και είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου προσέφερε η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι υπερήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτη παραδοχή του Λόχτι: "Ήμουν μεθυσμένος"!

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.