ΧΛΙΔΗ: Το "παλάτι" της Team USA είναι... κρουαζιερόπλοιο

Δείτε τις εντυπωσιακές PHOTOS απ' τους χλιδάτους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους του "Silver Cloud", στο οποίο διαμένει η Team USA κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

ΧΛΙΔΗ: Το "παλάτι" της Team USA είναι... κρουαζιερόπλοιο

H Team USA συνέχισε την παράδοση που την θέλει να μένει εκτός Ολυμπιακού Χώριου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ επέλεξε γι' ακόμα μία φορά ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο με τρομερές ανέσεις αντί για τα καταλύματα του Ολυμπιακού Χωριού, τα οποία βρίσκονται, σε αρκετές περιπτώσεις, σε τραγική κατάσταση.

Οι παίκτες του Τζέρι Κολάντζελο έχουν καταλύσει στο "Silver Cloud", το οποίο κοστολογεί την κάθε βραδιά στα 1450 δολάρια και αποτελεί ένα από τα κορυφαία κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Βέβαια, η διαμονή δεν είναι... ρεζερβέ, αφού εκεί μένουν επίσης τα μέλη της Cisco, πολυεθνικής που χορηγεί την Team USA, καθώς κι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η εθνική ομάδα των ΗΠΑ διαλέγει κρουαζιερόπλοιο, αφού το ίδιο είχε συμβεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Βέβαια, τότε είχαν καταλύσει στο "Queen Mary 2".

Δείτε τους χλιδάτους εσωτερικούς κι εξωτερικού χώρους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα... χρειάστηκαν κόντρα στους Σέρβους οι ΗΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK