Το σκάνδαλο που σχεδόν έπνιξε την Ίνγκριντ Ολιβέιρα

Η Βραζιλιάνα καταδύτρια Ίνγκριντ Ολιβέιρα κάλεσε στο δωμάτιο της τον Πέδρο Κονκάλβες. Από το επόμενο πρωί η καριέρα της είχε σχεδόν βουλιάξει. Η ίδια όμως είχε διαφορετική γνώμη.

Το σκάνδαλο που σχεδόν έπνιξε την Ίνγκριντ Ολιβέιρα

Μερικές φορές απλά θέλεις να ζήσεις. Πέρα από επίπονες προπονήσεις, δίαιτες και κάθε λογής στερήσεις, διαπιστώνεις ότι είσαι 20 και θέλεις να ζήσεις, δηλαδή να κάνεις βλακείες και να εκτεθείς χωρίς απαραίτητα να χρειαστεί στο τέλος να ζητήσεις συγνώμη. Η Ίνγκριντ Ολιβέιρα ποτέ της δεν μπορούσε να φανταστεί τον αντίκτυπο που θα προκαλούσε στη ζωή της ένα αθώο ερωτικό βράδυ με τον συναθλητή της Πέδρο Κονκάλβες.

Η 22χρονη αθλήτρια καταδύσεων, κατηγορήθηκε πως το 2016, κατά την παραμονή της στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο, έδιωξε την συναθλήτρια της Τζιοβάνα Πεδρόσο από τον κοιτώνα που έμεναν μαζί, ώστε να κοιμηθεί μαζί με τον κωπηλάτη Κονκάλβες. Στη συνέχεια, ο τερματισμός της στην τελευταία θέση έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η επίδοση της θεωρήθηκε 'αξιοθρήνητη' και η Ίνγκριντ βρέθηκε μόνη, να βάλλεται από κάθε μέσο του βραζιλιάνικου Τύπου, περιμένοντας στωικά το στίγμα που δέχεται κάθε γυναίκα σε τέτοιες περιπτώσεις μέσα σε ανδροκρατούμενους χώρους.

H ίδια, ενώ προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 αποφάσισε να αποτινάξει μια για πάντα από πάνω της αυτή την ιστορία, μιλώντας στο UOL Esporte: "Βεβαίως και βρέθηκα με τον Πέδρο στο δωμάτιο μου, αλλά δεν ήταν το βράδυ πριν από τον αγώνα μου όπως γράφτηκε. Δεν περάσαμε όλο το βράδυ μαζί και δεν χρειάστηκε να διώξω τη συναθλήτρια μου. Ο κόσμος δε γνωρίζει, αλλά αυτά τα πράγματα στα Ολυμπιακά χωριά είναι συνηθισμένα. Ίσως πολλοί δεν έχουν δει τον τεράστιο αριθμό προφυλακτικών που δίνονται στους αθλητές.

Προφυλακτικά υπήρχαν παντού γύρω μας και σίγουρα όχι για να κάνουμε μπαλόνια με αυτά

Ένιωσα μια έλξη για τον Πέδρο, είναι ένας όμορφος άντρας και ήθελα να βρεθούμε. Μίλησα γι' αυτό με τη συναθλήτρια μου και ύστερα από συνεννόηση, αποφάσισε να μας αφήσει το δωμάτιο, κάτι που έκαναν και πολλοί άλλοι αθλητές εκείνες τις μέρες. Δεν περίμενα αυτό το τρομακτικό μπέρδεμα, αυτή την απίστευτη παρανόηση όσων συνέβησαν".

Η Ίνγκριντ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως όταν διέρρευσε το εν λόγω σκάνδαλο που την ήθελε να κάνει σεξουαλικές 'ακολασίες' πριν την ημέρα της - απογοητευτικής- συμμετοχής της στο αγώνισμα των καταδύσεων, υπήρξαν χιλιάδες τρολ που έμπαιναν στα προσωπικά της social media για να της στείλουν γυμνές φωτογραφίες, ξεκινώντας ένα σκληρό ψυχολογικό πόλεμο:

"Άλλαξαν την καταχώρηση μου στη Wikipedia και έγραψαν ότι κάνω pole dancing. Μου έστελναν πορνογραφικά μηνύματα και με ρωτούσαν πόσο χρεώνω για να κάνουμε σεξ. Φυσικά στη σελίδα του Πέδρο στο Instagram όλοι του έστελναν 'συγχαρητήρια' και τον αποκαλούσαν σταρ".

Σήμερα η Ίνγκριντ έχει πάρει μια μικρή σιωπηλή εκδίκηση, έχοντας θριαμβεύσει ως μοντέλο για κοσμήματα και μαγιό, ενώ προπονείται και για την επερχόμενη Ολυμπιάδα. Το βέβαιο είναι πως όποτε επιθυμεί να κάνει κάποια ερωτική σχέση, το σκέφτεται πολλές περισσότερες φορές σε σχέση με άλλα συνομήλικα της κορίτσια. Το σκέφτεται και τρομάζει για τις συνέπειες.

Photo Credits: AP/Rebecca Blackwell

News 24/7

24MEDIA NETWORK