Ζητούν τον πλήρη αποκλεισμό της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς

Ο αποκλεισμός του ρωσικού στίβου από τους Ολυμπιακούς φαίνεται πως δεν είναι αρκετός, καθώς υπάρχουν αιτήματα για πλήρη αποκλεισμό της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας από το Ρίο.

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών του Ρίο και η υπόθεση του αποκλεισμού των Ρώσων αθλητών του στίβου από τους Αγώνες, λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ που ξέσπασε στη χώρα, αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης.

Όπως διαπιστώνεται όμως, ο αποκλεισμός μόνο του στίβου από τους Αγώνες δεν είναι αρκετός για πολλούς. Κι αυτό επειδή είναι πλέον εμφανές ότι το πρόγραμμα ντόπινγκ ήταν σχέδιο της πολιτείας. Διαπιστώνεται δε ότι με κυβερνητική οδηγία οι αθλητές ντοπάρονταν συστηματικά, για τους Ολυμπιακούς του Σότσι.

Τουλάχιστον 10 εθνικοί οργανισμοί αντιντόπινγκ (μεταξύ αυτών των ΗΠΑ, Γερμανίας, Ισπανίας, Ιαπωνίας, Ελβετίας και Καναδά) ζητούν να επιβληθεί ποινή αποκλεισμού σε ολόκληρη την Ολυμπιακή ομάδα της Ρωσίας, ενώ το ίδιο αίτημα έχουν καταθέσει περισσότερες από 20 ομάδες αθλητών παγκοσμίως.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.