Λάμπης Νικολάου στο Contra.gr: "Μεγάλη γκάφα της ΔΟΕ"

"Η ΔΟΕ έκανε πολύ μεγάλη γκάφα με την πάλη". Ο μοναδικός Έλληνας "αθάνατος" στη ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου μιλάει αποκλειστικά στο Contra.gr για την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Λάμπης Νικολάου στο Contra.gr: "Μεγάλη γκάφα της ΔΟΕ"

Λάβρος κατά των συναδέλφων του στη ΔΟΕ για την απόφαση του αποκλεισμού της πάλης από τους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν ο Λάμπης Νικολάου μιλώντας αποκλειστικά στο Contra.gr: " Οι συνάδελφοί μου άναψαν μόνοι τους τη φωτιά και τώρα που ξύπνησαν τρέχουν να τη σβήσουν. Κάνανε πολύ μεγάλη γκάφα. Σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα έχουν ξεσηκωθεί", αποκαλύπτει το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και εξηγεί:" Ήδη οι αντιδράσεις είναι πολύ έντονες στη Ρωσία, στην Κεντρική Ασία, στο Ιράν, στην Ιαπωνία, στην Τουρκία αλλά και στις ΗΠΑ, όπου ήδη υπάρχει κίνημα μέσω του Facebook με την ονομασία "Save Wrestling" και το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έχουν υπογράψει πάνω από 60.000 άνθρωποι.

Η πάλη στην Αμερική είναι πολύ δημοφιλής και δεν αποκλείεται οι άνθρωποι που τη διοικούν να βάλουν στο παιχνίδι και τον Ομπάμα, ενώ οι πληροφορίες μου λένε ότι υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών αγώνων του 2020 από πλευράς Αμερικανών αν τελικά ισχύσει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής" .

Ο Λάμπης Νικολάου παραδέχεται ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η απόφαση αλλά όχι και ακατόρθωτο. " Μπορεί να αλλάξει η απόφαση, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Θα είναι μια σφαλιάρα για τη ΔΟΕ, αν αλλάξει την απόφασή της. Έκανε μεγάλο λάθος η Εκτελεστική που έβγαλε αυτό το άθλημα. Ίσως τώρα να προσπαθήσει να βάλει στη διαδικασία και κάποια άλλα για να διασώσει τελικά την πάλη. Προσωπικά έχω κάνει κάποιες ενέργειες που δεν μπορώ να σας αναφέρω και περιμένω. Δυστυχώς για εμάς ο Ζακ Ρογκ δεν έχει δικαίωμα ψήφου στην Εκτελεστική", κατέληξε ο Έλληνας "Αθάνατος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK