Άνθρωπος εναντίον μηχανής: σημειώσατε 1 και μετά... 2!

Μέλος του σταφ ομάδας ράγκμπι έτρεξε δίπλα σε μηχανή προπόνησης και νίκησε. Για... λίγο, αφού η σατανική μηχανή πήρε την εκδίκηση της πετώντας τον κάτω. "Αισθάνομαι σαν την Sarah Connor", ήταν η επική δήλωση του τροφαντού κόουτς (VIDEO)!

Το σατανικό αυτό μηχάνημα, που σίγουρα ήρθε από το μέλλον, έχει όνομα. Το λένε "Baylor" και ήδη καταστρώνει τα σχέδια του για να κατακτήσει το ανθρώπινο είδος!

Αφού πρώτα "προκάλεσε" έναν άτυχο προπονητή σε αγώνα δρόμου, στη συνέχεια τον άφησε να χάσει, για να τον ρεζιλέψει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πετώντας τον κάτω!

"Θέλω να δηλώσω πως ήταν μία μάχη μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Αισθάνομαι σαν την Sarah Connor από το Terminator! Μήπως να ήταν ο Deep Blue (ρομπότ-αντίπαλος του Κασπάροφ); Τελοσπάντων, όλα καλά. Να ξέρετε όμως πως το έκανα για την ανθρωπότητα!

Ήταν μία προειδοποίηση γιατί οι μηχανές δεν παίζουν... δίκαια και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι", είπε ο τροφαντός κόουτς και όλοι έσκασαν στα γέλια.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...