Από Σεπτέμβριο ο νέος αθλητικός νόμος

O νέος αθλητικός νόμος θα έρθει τελικά προς ψήφιση στην Βουλή τον προσεχή Σεπτέμβριο και όχι τον Ιούνιο όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Οι λόγοι που ώθησαν στην απόφαση για αναβολή.

Παρά το γεγονός ότι όλους τους τελευταίους μήνες είχαν γίνει μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε ο νέος αθλητικός νόμος να κατατεθεί το αργότερο τον Ιούνιο, αυτό τελικά δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η κατάθεση του νέου νομοθετήματος που θα ρυθμίζει όλα όσα αφορούν τη λειτουργία του ελληνικού αθλητισμού θα κατατεθεί στη Βουλή τον προσεχή Σεπτέμβριο έτσι ώστε να τακτοποιηθούν όλα τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Πολλά από αυτά αφορούν τη νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΕΠΟ, άλλα έχουν να κάνουν με τη λειτουργία συγκεκριμένων ομοσπονδιών που παρουσιάζουν προβλήματα.

Στόχος του Υπουργείου είναι να θωρακιστεί νομικά η Πολιτεία για κάθε ενδεχόμενο έτσι ώστε να μην υπάρξουν δυσλειτουργίες αλλά νομικά ζητήματα που θα φέρουν ακόμα πιο πίσω τη διαδικασία.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.