Λύγισε στα πέναλτι και αποκλείστηκε στα ημιτελικά η Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων πάλεψε μέχρις εσχάτων στον ημιτελικό με την Σερβία, εν τέλει όμως, ηττήθηκε 13-12 στα πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό πόλο των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.

Λύγισε στα πέναλτι και αποκλείστηκε στα ημιτελικά η Εθνική Εφήβων

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει 5-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, αλλά στη συνέχεια βελτίωσε αισθητά την άμυνά της, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαμαντής Μαντής πραγματοποίησε σειρά εντυπωσιακών επεμβάσεων.

Η Εθνική Εφήβων ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και χάρη σε γκολ του Νίκου Δελαγραμμάτικα (στα 1:25) οδήγησε τον αγώνα στα πέναλτι, δεδομένου ότι ο Μαντής απέκρουσε τα δύο τελευταία σουτ των Σέρβων.

Η διαδικασία των πέναλτι άρχισε ιδανικά για την ελληνική ομάδα, αφού ο Μαντής νίκησε τον Πέταρ Κασούμ, όμως στη συνέχεια ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος νικήθηκε από τον Στέφαν Τοντορόφσκι, με συνέπεια οι δύο ομάδες να φτάσουν ως την έβδομη σειρά εκτελέσεων.

Εκεί ο Ντόρντε Βούτσινιτς ευστόχησε, ο Δημήτρης Νικολαΐδης έστειλε τη μπάλα άουτ και οι Σέρβοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία, ενώ η Εθνική θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Κροατία (20/6, 16:00).

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 1-0, 2-1 Πέναλτι: 5-6

Ελλάδα: Παπαναστασίου 3, Αλεξίου 2, Γιαννόπουλος 2, Γαρδίκας 2, Δελαγραμμάτικας, Νικολαΐδης, Καλαργυρός.

Σερβία: Σουλτς 3, Κασούμ 3, Βούτσινιτς 3, Βέλκιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Ρόγκατς 1, Λούκιτς 1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK