Πετρούνιας: "Επόμενος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε για την κατάκτηση του χρυσό μεταλλίου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, καθώς και για τον επόμενο στόχο του.

Πετρούνιας: "Επόμενος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες"

Ο "χρυσός" γυμναστής στο αγώνισμα των κρίκων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Μην ξεχάσεις το κασκόλ" με τον Θοδωρή Ρούσσο.

Για πως αισθάνεται για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: "Είναι πολύ όμορφα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάρα πολύ χαρούμενος. Μία διοργάνωση ακόμη έκλεισε με πολύ όμορφο τρόπο και αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την επιτυχία".

Για το αν το "16" είναι ο αγαπημένος του αριθμός: "Ο αγαπημένος μου αριθμός πάντα θα είναι το 16 γιατί είναι επόμενη Ολυμπιάδα και ο βαθμός ου έχω καταφέρει να πάρω".

Για την προετοιμασία που έκανε πριν τους αγώνες: "Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας και εγώ λίγο παραπάνω, ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Μέσα σε ένα μήνα από το ένα ευρωπαϊκό στο άλλο έπρεπε να δουλέψω και τα έξι όργανα. Έκανα σύνθετο και μία προετοιμασία που χρειάζεται μήνες, μέσα σε είκοσι μέρες".

Για την βοήθεια που είχε στην προετοιμασία του από τον STOIXIMAN.GR και την διαφορά με αθλητές που δεν έχουν ανάλογη βοήθεια: "Είναι πολύ δύσκολη. Λόγω της χορηγίας μου, έχω την δυνατότητα να κάνω τα μασάζ μου, τις θεραπείες μου, τις διατροφές μου και ότι χρειαστώ έχω την δυνατότητα να το καλύψω. Τα παιδιά που δεν έχουν χορηγία είναι ακόμη πιο δύσκολα. Μακάρι να καταφέρουν όσοι δεν έχουν μέχρι τώρα να βρουν κάποιο χορηγό γιατί η πολιτεία περνάει δύσκολες στιγμές. Είμαστε εδώ και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο".

Για τον επόμενο στόχο του: "Πρώτα ο Θεός πρέπει να πάρουμε επίσημα την πρόκριση. Πιστεύω είναι κάτι εφικτό. Να έχουμε την υγεία μας και θεωρώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK