Τζάνος: "Χαρούμενος για το μετάλλιο, αλλά ήθελα το χρυσό"

Ο Γιώργος Τζάνος μίλησε για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού στα 84 κιλά κούμιτε στο καράτε.

Τζάνος: "Χαρούμενος για το μετάλλιο, αλλά ήθελα το χρυσό"

Ο Γιώργος Τζάνος μίλησε στο Sport 24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Παίξε μπαλίτσα" για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού 84 κιλά κούμιτε στο καράτε.

Για τον αγώνα με τον Αϊχάν Μαμάγιεβ ο οποίος κανονικά έληξε ισόπαλος 1-1 και κρίθηκε από τους διαιτητές υπέρ του Αζέρου στα σημεία: "Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το μετάλλιο. Είναι σημαντικό να φτάσεις στον τελικό σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ήθελα όμως το χρυσό μετάλλιο. Ίσως έπρεπε να ρισκάρω περισσότερο προκειμένου ο αγώνας να μην κριθεί από την απόφαση των διαιτητών. Έκανα λάθη τακτικής. Έπρεπε να προσπαθήσω περισσότερο για να πάρω τη νίκη στον αγώνα. Έχουμε καιρό μπροστά μας και θα ξανασυναντηθούμε με τον αντίπαλο. Έχουμε συναντηθεί άλλες 3 φορές και πάντα ήμουν πιο πιεστικός. Έκανα πολλές επιθέσεις και αυτός κυρίως με περίμενε. Κάθε αγώνας όμως είναι διαφορετικός δεν ξέρεις τι θα γίνει".

Για το που αφιερώνει το μετάλλιο: "Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους δασκάλους μου, στους χορηγούς μου και σε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μου και νιώθω πάντα την ενέργεια του".

Για το πότε θα γίνει το καράτε Ολυμπιακό αγώνισμα: "Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο από παιδάκι. Να δω το καράτε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ελπίζω να γίνει σύντομα".

Διαβάστε ακόμα:

Μετάλλιο για την Ελλάδα στο καράτε

News 24/7

24MEDIA NETWORK