Ποιοι θα πάρουν τα πρωταθλήματα του 2019

Γιάννης Ζωιτός και Κώστας Μπράτσος μαντεύουν τον πρωταθλητή στις κυριότερες διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στη Super League τα βρήκαν, στην Premier League όχι.

Ποιοι θα πάρουν τα πρωταθλήματα του 2019
EUROKINISSI

Ήρθε η ώρα για απαντήσεις. Ήρθε η ώρα να ξετινάξουμε το Stoiximan.gr. Γιάννης Ζωιτός και Κώστας Μπράτσος αναζήτησαν τους επόμενους πρωταθλητές στις ελληνικές και ξένες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (στο NBA οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι πιο βέβαιοι και από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία οπότε έμειναν εκτός κουβέντας).

Συμφώνησαν στα περισσότερα, διαφώνησαν σε ορισμένα και υπήρχε μία διοργάνωση στην οποία δεν έβγαλαν άκρη. Το φρέσκο podcast του Contra.gr σας δίνει στο πιάτο τους τροπαιούχους του 2018-2019.

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK