Δεν έχουν προηγούμενο τα έσοδα για τους Ολυμπιακούς του 2020!

Καλές οι... φανταχτερές μεταγραφές και τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια στο ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν συγκρίνονται με τα έσοδα από χορηγούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο του 2020. Οι Ιάπωνες σημείωσαν ιστορικό ρεκόρ!

Δύο χρόνια απομένουν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και η ΔΟΕ ανακοίνωσε τα έσοδα της διοργάνωσης από χορηγούς μέχρι στιγμής. Οι Ιάπωνες έχουν προσελκύσει τους τριπλάσιους από κάθε άλλη φορά!

Συγκεκριμένα, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι έχουν μπει στα ταμεία του Tokyo 2020 πάνω από 3 δις δολάρια... Το νούμερο είναι ιστορικό, τριπλάσια χρήματα από κάθε άλλη φορά αν αναλογιστεί κανείς ότι για το Λονδίνο (2012) και το Ρίο (2016) συγκεντρώθηκαν χορηγικά έσοδα γύρω στο 1 δις δολάρια.

Βέβαια, για το θέμα της Βραζιλίας δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το ακριβές ποσό, αφού γίνονται έρευνες για μεγάλο... φαγοπότι εσόδων που συνδέονται και με δημόσια έργα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε όλα οι Ιάπωνες από το '13 που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς έχουν αναπτύξει στρατηγική που ελάφρυνε τον προϋπολογισμό τους από τα 26 δις στα 17 δις!

Photo Credits: AP Photo/Leo Correa

Πηγή: www.amna.gr

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.