Ως κατεπείγον το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ!

Αμεσα θα ψηφιστεί από τη Βουλή το νομοσχέδιο περί ντόπινγκ!

Με τη μορφή του κατεπείγοντος ήρθε στη Βουλή προς ψήφιση τη Δευτέρα το νομοσχέδιο περί ντόπινγκ.

Οπως είχαμε αναφέρει το νομοθέτημα (με τον πλήρες τίτλο "Αναγκαίες ρυθμίσεις για την εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας με το νέο Κώδικα Αντιντόπιγκ του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπιγκ και άλλες διατάξεις") θα ερχόταν αυτήν την εβδομάδα καθώς οι χρόνοι που έχει στη διάθεσή της η Πολιτεία είναι ασφυκτικοί.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο το νομοσχέδιο δεν ψηφιστεί μέχρι τις 18 Μαρτίου, τότε η Ελλάδα θα χάσει τη δυνατότητα εκπροσώπησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Επίσης, από τη στιγμή που κατατίθεται ως κατεπείγον δεν μπορεί να κατατεθεί επιπλέον καμία τροπολογία. Ως γνωστόν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ετοιμάσει τροπολογία για την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εκλογές των Ομοσπονδιών  για την οποία μάλιστα ενημέρωσαν την Πέμπτη τον Σταύρο Κοντονή.

Πλέον, η κατάθεση της τροπολογίας, για την οποία είχαν συγκεντρωθεί 70 υπογραφές, αναβάλλεται.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!