Είναι δυνατόν αθλητής του κέρλινγκ να πάρει αναβολικά;

Αυτό ήταν το ερώτημα του Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι, επαγγελματία αθλητή του κέρλινγκ, όταν κατηγορήθηκε για χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Θετικός στη χρήση του απαγορευμένου αναβολικού, meldonium, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και η γνωστή τενίστρια Μαρία Σαράποβα, βρέθηκε ο Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι, επαγγελματίας αθλητής του κέρλινγκ, κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στη Νότια Κορέα.

Η γνωστοποίηση του συγκεκριμένου γεγονότος μάλιστα έχει σοκάρει τη ρωσική αποστολή, με όλους να έχουν την ίδια απορία. "Είναι δυνατόν αθλητής του κέρλινγκ να πάρει αναβολικά;"

Κι αυτό γιατί το κέρλινγκ δεν απαιτεί φυσική δύναμη ή ικανότητα, αλλά περισσότερο μυαλό και σκέψη. Δεν είναι σαν το τένις, για παράδειγμα, όπου το χρησιμοποίησε η Σαράποβα!

"Ελπίζουμε να έχει γίνει κάποιο λάθος, γιατί όλο αυτό δεν βγάζει νόημα", τόνισαν τα μέλη της αποστολής της Ρωσίας. Για την ιστορία, ο Κρουσελνίτσκι κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό μαζί με την Αναστασία Μπριζγκάλοφ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.