3.360 διαμάντια, 24 καράτια χρυσό η ζώνη για Mayweather - McGregor!

Εκτός από τα εκατοντάδες εκατομμύρια που θα βάλουν στους λογαριασμούς τους, ο νικητής του ζευγαριού Mayweather vs. McGregor θα πάρει σπίτι του και μία τιμητική ζώνη της ομοσπονδίας WBC που... παίζει να είναι ακριβότερη και από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα. Την Κυριακή (27/8) το Contra θα ξεκινήσει από τις 5:30 το πρωί ένα σούπερ παρασκηνιακό LIVE για τη μάχη της δεκαετίας!

3.360 διαμάντια, 24 καράτια χρυσό η ζώνη για Mayweather - McGregor!

Απίστευτα ποσά έχουν πέσει στο τραπέζι για να γίνει πραγματικότητα το ματς του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor. Ποσά που ξεπερνούν κάθε φαντασία αν αναλογιστεί κανείς πως ο αήττητος μποξέρ, Mayweather μπορεί να φτάσει και τα 400.000.000 δολάρια κέρδος απ' τη συγκεκριμένη μάχη!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνέντευξη Τύπου των δύο μαχητών και των ομάδων τους εκεί που η ομοσπονδία πυγμαχίας, WBC παρουσίασε στο κοινό τη ζώνη που θα διεκδικήσουν οι δύο κορυφαίοι πρωταγωνιστές στη μαχητική σκηνή παγκοσμίως.

Η ζώνη που σχεδιάστηκε στην Ιταλία είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου και επενδυμένη με 3.360 διαμάντια, 600 ζαφείρια, 300 σμαράγδια, ατσάλι και χρυσό 24 καρατίων! Όπως θα δείτε και παρακάτω πρόκειται για ένα πραγματικό κόσμημα που άλλοι βέβαια το χαρακτήρισαν... κιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα προβληθεί στην Ελλάδα από τον OTE TV (27/8), ζωντανά από τις 5 το πρωί την Κυριακή. Το Contra.gr θα μεταδίδει play by play όλα όσα συμβαίνουν στο ματς με παρασκηνιακές ιστορίες και όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν το πρώτο καμπανάκι.

Photo Credits: AP Photo/John Locher

News 24/7

24MEDIA NETWORK