Δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζει το τραπέζι πινγκ πονγκ του Mayweather

Όταν είσαι πολύ πλούσιος, ψάχνεις τρόπους για να γεμίσεις το χρόνο σου. Ειδικά αν είσαι ο Mayweather που παίζοντας μια φορά το χρόνο μποξ μπορείς να βγάλεις 300.000.000 δολάρια. Τις υπόλοιπες ημέρες τι θα κάνεις; Θα παίξεις και ένα πινγκ πονγκ βρε αδερφέ. (VIDEO)

Η ζωή του Floyd Mayweather είναι από... χρυσό. Χλιδή, όμορφες γυναίκες, ιδιωτικά τζετ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς ο κορυφαίος μποξέρ της εποχής μας το απολαμβάνει.

Βάζοντας στην τράπεζα 300.000.000 δολάρια, μόνο από τον τελευταίο του αγώνα με τον McGregor, o "Money" κάπως πρέπει να γεμίσει το χρόνο του και να ξοδέψει χρήματα από την περιουσία του που κοντεύει να φθάσει το 1δις δολάρια.

Τι να κάνει λοιπόν, αποφάσισε να αγοράσει ένα τραπέζι πινγκ πονγκ και να το βάλει στο σπίτι του για να... σκοτώνει την ώρα του.

Όταν όμως είσαι ο Mayweather, δεν θα φέρει σε μία από επαύλεις σου ένα όποιο κι όποιο τραπέζι πινγκ πονγκ. Θα φέρεις ένα που κοστίζει... μόνο 30.000 δολάρια και είναι κρυστάλλινο. Καλορίζικο Floyd!

Fooling around, playing my cousin Roy on my $30,000 crystal glass ping pong table.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.