Ένας αγώνας μποξ χωρίς γάντια, δύο πολύ ευτυχισμένες σέλφι

Οι πυγμάχοι Λομπόφ και Νάιτ έβγαλαν τα γάντια και έπαιξαν γνήσιο μποξ χωρίς γάντια (aka βρωμόξυλο) με νικητή τον πρώτο. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media μαρτυρούν ένα γεμάτο ενθουσιασμό λουτρό αίματος.

Ένας αγώνας μποξ χωρίς γάντια, δύο πολύ ευτυχισμένες σέλφι

Το μποξ χωρίς γάντια είναι ένα ραγδαία ανερχόμενο άθλημα που συναντά διαρκώς ολοένα και περισσότερη απήχηση. Από το 2018, ξεκίνησαν και επίσημα οι πρώτοι αγώνες πρωταθλήματος στην Φιλαδέλφια, σε ένα αγώνισμα που θυμίζει περισσότερο την ταινία Fight Club και λιγότερο αθλητική διοργάνωση.

Και επειδή ο πρώτος κανόνας του Fight Club είναι ότι ΔΕΝ μιλάμε για το Fight Club, οι πυγμάχοι Αρτέμ Λομπόφ και Τζέισον Νάιτ, ύστερα από την αναμέτρηση τους, αποφάσισαν να ανεβάσουν στο Instagram μια πλήρη εικόνα, ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, αποτελούμενο από δυο πρόσωπα που κολυμπάνε στο αίμα και στα...χαμόγελα.

Ο Λομπόφ, που προπονείται μαζί με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ - όταν εκείνος δεν βγαίνει βόλτα για να δείρει κόσμο- αγωνίστηκε ενάντια στον πρώην συναθλητή του από το UFC σε event που διοργανώθηκε στο Μισισιπή και διήρκεσε συνολικά πέντε γύρους.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος και η νίκη κρίθηκε σε κρίσιμα σημεία , με τον Λομπόφ να κερδίζει με 3-0 (48-47, 48-47. 48-46) τον αντίπαλο του, σπάζοντας του και ορισμένα δόντια.

Η λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία των δυο πυγμάχων, ρωτούσε με σαρκαστικό χιούμορ το κοινό αν κάποιος μπορεί να τους δανείσει κάτι προστατευτικό, ενώ στη συνέχεια ο κάθε ένας ανέβασε εικόνες από την αποκατάσταση του, φυσικά γεμάτες χαμόγελα και αναφορές σε μια εμβληματική φιγούρα ταινιών τρόμου (για τον Νάιτ).

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι ο Λομπόφ θα αναμετρηθεί με τον Πωλ Μαλιναγκι στις 22 Ιουνίου, με τους δυο αθλητές να έχουν ήδη προετοιμάσει την επικείμενη αναμέτρηση τους, με μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση 'καυγά' στη Νέα Υόρκη που βιντεοσκοπήθηκε την περασμένη Τρίτη.

Ο Λόμποφ επίσης, μας χάρισε μια πολύ κατατοπιστική ανασκόπηση του αγώνα του με τον Ναιτ, λέγοντας στη Mirror: "Πίστευα ότι ο Νάιτ είναι ζόρικος αντίπαλος. Όμως τον έριξα κάτω 3-4 φορές. Παρ`όλα αυτά, κατάφερνε να επιστρέφει, είναι σίγουρα ένα δυνατό παιδί. Ο αγώνας μας ήταν πολύ διασκεδαστικός. Όσο για τον Μαλινάγκι, αυτός είναι ένας π***στης που βγάζει τα φρύδια του. Θα τον διαλύσω."

Ο επόμενος γύρος του Fight Club αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK