Έστησε ματς, το μετάνιωσε αλλά μπήκε φυλακή!

Μία απίστευτη ιστορία στημένων αγώνων ταλανίζει το UFC με πρωταγωνιστή τον Κορεάτη μαχητή, Tae Hyun Bang. Ο συγκεκριμένος συμφώνησε να στήσει αγώνα το 2015, αλλά στο... δρόμο το μετάνιωσε. Η κατάληξή του όμως δεν ήταν και η καλύτερη.

Έστησε ματς, το μετάνιωσε αλλά μπήκε φυλακή!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο UFC για στημένους αγώνες! Η κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση διέθετε στο ρόστερ της τον πρώτο μαχητή που μπαίνει φυλακή για... μιλημένα ματς.

Πρόκειται για τον Κορεάτη, Tae Hyun Bang ο οποίος το 2015 έλαβε χρήματα από τρεις άνδρες για να χάσει στη μάχη του απέναντι στον Leo Kuntz.

Το ποσό για το οποίο είπε το "ναι" ανερχόταν στις 100.000 δολάρια, δηλαδή 100.000.000 κορεάτικα γουάν.

Επισήμως, ο Bang συμφώνησε με την ομάδα που τον "έπιασε" να χάσει τους δύο πρώτους γύρους και να το... παλέψει λίγο στον τρίτο, ώστε να μην τους "μυριστεί" κανείς.

Στα μέσα όμως του "fixed" αγώνα ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ιστορίας μετάνιωσε για την πράξη του και νίκησε το παιχνίδι!!! Όλα αυτά συνέβησαν γιατί νωρίτερα έφτασαν στ' αυτιά του πληροφορίες ότι οι αρμόδιοι του UFC είχαν ενημερωθεί από τις στοιχηματικές εταιρίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα πονταρίσματα στον επίμαχο αγώνα.

Τελικά, ο Bang, έστω κι αν έκανε την καλή την πράξη, το δικαστήριο της Σεούλ δεν τον συγχώρεσε και τον καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση...

Photo Credits: AP Photo/Axel Heimken

News 24/7

24MEDIA NETWORK