Για νέα ματσάρα εκατομμυρίων ετοιμάζεται ο McGregor!

O απόλυτος αντίπαλος του Floyd Mayweather προκάλεσε μέσω instagram τον Conor McGregor και ο Ιρλανδός λέγοντας το "ναι" θα βγάλει πάλι τέτοια χρήματα που θα τρων και τα... εγγόνια του.

Πριν από μία τριετία ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων ήθελε σαν... τρελός να δει τη σύγκρουση του Floyd Mayweather με τον Manny Pacquiao.

Οι δύο μποξέρ απέφευγαν ο ένας τον άλλο για χρόνια, όπως ο.. διάολος το λιβάνι. Τελικά, συναντήθηκαν το 2015 με τον Mayweather να κερδίζει το ματς και 400.000.000 δολάρια. Γύρω στα 150.000.000 δολάρια εξοικονόμησε ο Φιλιππινέζος αντίπαλός του.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Mayweather μοιράστηκε το ρινγκ με Conor McGregor και αμφότεροι έβγαλαν ένα... καράβι χρήματα. Τώρα, ο Ιρλανδός είναι έτοιμος για μία ακόμη τεράστια "μπάζα" αν και εφόσον πει το "ναι" στον Pacquiao.

Ναι, ο θρύλος του επαγγελματικού μποξ και νούμερο ένα εχθρός για χρόνια του Mayweather, προκάλεσε μέσω instagram τον Ιρλανδό πρωταθλητή του UFC. Ο κόσμος ξετρελάθηκε στην ιδέα μίας τέτοιας αναμέτρησης.

A post shared by Manny Pacquiao (@mannypacquiao) on

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.