Η επίθεση με μπούμερανγκ που δεν τιμωρήθηκε ποτέ!

Ο Fabricio Werdum επιτέθηκε με μπούμερανγκ στον Colby Convigton, αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ από το UFC που παραλίγο να βγάλει το μάτι του συναδέλφου του. (VIDEO)

Το UFC της Αυστραλίας θα πραγματοποιηθεί εν μέσω του σκανδάλου μη τιμωρίας του Fabricio Werdum!

Ο Βραζιλιάνος, μερικές ημέρες πριν το σόου συναντήθηκε στο ξενοδοχείο με τον Colby Convigton, έναν άλλο MMAer.

O Convigton, αγωνιζόμενος στο UFC της Βραζιλίας μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχε βρίσει τους ντόπιους φαν αποκαλώντας τους "ζώα". Όταν βρέθηκε με τον Werdum στην Αυστραλία, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δεν συγχώρεσε τα "βαριά" λόγια εναντίον των συμπατριωτών του και πέταξε ένα μπούμερανγκ που κρατούσε στα χέρια του στο κεφάλι του Convigton.

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Werdum θα είχε τιμωρηθεί γι' αυτή του την ενέργεια, ωστόσο δεν άνοιξε... μύτη και θα παίξει κανονικά το παιχνίδι του τα ξημερώματα της Κυριακής στο Σίδνεϊ (19/11).

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.