Οι όροι του Mayweather για τη μάχη με τον Nurmagomedov είναι αλαζονικά ειλικρινείς

O Floyd δεν φοβάται τον Khabib. Θέτει όμως τις δικές του προϋποθέσεις προτού ανέβει στο ρινγκ για τη μάχη της χρονιάς.

Οι όροι του Mayweather για τη μάχη με τον Nurmagomedov είναι αλαζονικά ειλικρινείς

Πάρε τη θέση του Floyd Mayweather και πες πως σε προ(σ)καλεί σε μάχη ο Khabib Nurmagomedov. Δεν θα θέσεις εσύ τους όρους της μονομαχίας σας;

Ομοίως έπραξε ο Αμερικανός μποξέρ. Διότι στα 41 του, με ρεκόρ καριέρας 50-0 (27 KO) και αμύθητα κέρδη από τους pay per view αγώνες του διαθέτει το status να νιώθει υπεράνω όλων των άλλων και να 'εκλύει' υπεροψία στα λόγια και στις πράξεις του.

Αρνητικός δεν είναι σε μια μονομαχία με τον άρχοντα του κλουβιού του UFC. Αλλά θα το κάνει μόνο αν ικανοποιηθεί κάθε βούλα του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Προφανώς το οικονομικό σκέλος είναι το βασικότερο. "Εννοείται πως θα αμειφθώ με εννιαψήφιο νούμερο, με περισσότερα απ' όσα έλαβα για τη μάχη με τον McGregor, πιθανόν 100 εκατομμύρια παραπάνω", ξεκαθάρισε.

Αξιώνει δηλαδή ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια, καθώς για τον αγώνα που είχε δώσει με τον Ιρλανδό τον Αύγουστο του 2017, τον υποτιθέμενο τελευταίο της καριέρας του, είχε εγγυημένες απολαβές 100 εκατομμυρίων - ποσό που αυξήθηκε με τα μπόνους.

Το χρήμα βέβαια δεν είναι η μοναδική προϋπόθεσή του. "Είμαι ο Floyd Mayweather. Εσύ με προκάλεσες, εσύ θα έρθεις στον κόσμο μου. Δεν ξέρω άλλο μαχητή που να έχει τους δικούς μου αριθμούς, που να έφτιαξε την περιουσία μου. Οπότε για να συμβεί, θα πρέπει να έρθεις στον κόσμο", συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας επί της ουσίας πως στη μάχη του με τον Khabib δεν επιτρέπονται άλλα χτυπήματα πλην αυτών που επιτυγχάνονται από τα χέρια. Ξέχνα τις κλωτσιές, τις λαβές και τα κεφαλοκλειδώματα. Μόνο γροθιές με γάντια.

Προφανώς ο Αμερικανός θέλει να έχει το πλεονέκτημα να ορίζει την τύχη του. Όπως έκανε πριν από 15 μήνες απέναντι στον McGregor.

Θέλει τέλος να παίξει στην έδρα του, στο Βέγκας, περιμένοντας από τον Nurmagomedov πως ακόμη κι αν χάσει δεν θα παρεκτραπεί. "Θα πρέπει να ελέγχεις τον εαυτό σου και μετά τη μάχη, σαν πραγματικός επαγγελματίας. Όχι μόνο μέσα στο ρινγκ αλλά και έξω απ' αυτό", ολοκλήρωσε εκτοξεύοντας το βέλος του και κατακρίνοντας τη συμπεριφορά του 30χρονου Νταγκεστανού, ακόμη κι αν προκλήθηκε.

Μετά απ' όλα αυτά που διάβασες, περίμενε τα νέα. Σύντομα θα οριστεί το κορυφαίο πυγμαχικό event του 2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK