Ο Ιρανός Χαλκ προκαλεί σε μάχη τον Βραζιλιάνο κλώνο του και υπόσχεται σπασμένα κεφάλια

Ένας Ιρανός και ένας Βραζιλιάνος αθλητής το MMA που μοιάζουν με φιγούρες από το Street Fighter, υπόσχονται ξύλο μέχρι να πέσουν κεφάλια στον αγωνιστικό χώρο. Και το εννοούν...

Ο Ιρανός Χαλκ προκαλεί σε μάχη τον Βραζιλιάνο κλώνο του και υπόσχεται σπασμένα κεφάλια

Ο Σαζάντ Γκαρίμπι και ο Ρομάριο Σάντος Άλβες είναι δυο αθλητές του MMA που έχουν μείνει στην ιστορία ως 'Ο Ιρανός Χαλκ' και 'Ο Βραζιλιάνος Χαλκ'.

Ο 27χρονος και ο 29χρονος αθλητής έχουν μια σωματική διάπλαση που θυμίζει τις φιγούρες των αθλητών του Street Fighter, ίσως και τους ήρωες της Marvel και γι' αυτό τα προσωνυμία τους μοιάζουν απόλυτα φυσιολογικά.

Παρά την διαφορά στα κιλά μεταξύ του Βραζιλιάνου (σχεδόν 120) και του Ιρανού (175), η κόντρα μεταξύ τους εξελίσσεται σε μια υπόθεση που θυμίζει ιστορία αληθινού, γνήσιου street ξύλου, με δηλώσεις όπως "όπου να 'ναι θα μπω στα 120 κιλά και σου στέλνω μήνυμα Ιράνε Χαλκ, εσύ, που με προκάλεσες. Θα μπω στα 120 αλλά εσύ θα κατέβεις στα 120, γιατί θα κάνω κομμάτια το κεφάλι σου!

Ο Γκαριμπί έχει προκαλέσει αμέτρητες φορές τον Άλβες σε μονομαχία, με τα μηνύματα του να διεκδικούν τουλάχιστον λογοτεχνικό βραβείο ή Όσκαρ σεναρίου για το σασπένς και την κλιμάκωση τους.

Μεταξύ άλλων έχει πει στον αντίπαλο του: " Μην φοβάσαι άλλο, βρες επιτέλους το θάρρος να με αντιμετωπίσεις και μη κρύβεσαι πίσω από τους χορηγούς σου. Εγώ είμαι έτοιμος να αναμετρηθώ απέναντι σου στο ρινγκ. Δείξε μου αν το αντέχεις".

Η μάχη θα γίνει τους προσεχείς μήνες, σε ημερομηνία και χώρο που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Πίσω από τις εντυπωσιακές εικόνες των δυο αθλητών βέβαια, κρύβεται και μια αρκετά άβολη αλήθεια, αυτή των ενέσεων με ουσίες όπως η συνθόλη, για την αύξηση του μυϊκού όγκου, που είναι η νέα 'μόδα' σε αθλητές του bodybuilding. Στο παρελθόν, media της Βραζιλίας έχουν γράψει πως ο Άλβες έφτασε κοντά στο να χάσει το χέρι του από τις ενέσεις συνθόλης ενώ ο Ρώσος αθλητής Κύριλ Τερερσίν, αφού παραδέχθηκε πώς έκανε ενέσεις με τη συγκεκριμένη ουσία, αποκάλυψε πως τρεφόταν αποκλειστικά με γατοτροφή (!) προκειμένου να διατηρήσει τους παράλογα φουσκωμένους μύες του.

Η συνθόλη λέγεται πως μπορεί να προκαλέσει στο ανθρώπινο σώμα παρενέργειες και συμπτώματα όπως έλκος, μολύνσεις και πνευμονικές εμβολές. Ενδεχομένως και διανοητικά προβλήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK