Νίκησε δυο φορές το θάνατο ο Τσακ Νόρις!

Τελικά δεν είναι και τόσο τυχαία τα ανέκδοτα που ακούγονται για τον Αμερικανό ηθοποιό/μαχητή, αφού σύμφωνα με τους συμπατριώτες του υπέστη δυο φορές ανακοπή καρδιάς, όμως επανήλθε!

Νίκησε δυο φορές το θάνατο ο Τσακ Νόρις!

Οι περισσότεροι τον έχουν γνωρίσει μέσα από τις ταινίες δράσης στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, ενώ οι πιο... ψαγμένοι γνωρίζουν πως υπήρξε πρωταθλητής στο καράτε και τα μαχητικά αθλήματα προτού ασχοληθεί με τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Στα 77 του χρόνια πλέον, ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να τα βάζει με... αρκούδες, όπως στη σειρά Walker Texas Ranger, όμως παραμένει... δυναμικός. Η ατυχία, ωστόσο, του χτύπησε την πόρτα στα τέλη Ιουλίου, όταν υπέστη δυο φορές ανακοπή καρδιάς.

Με την έγκαιρη παρέμβαση των ιατρών και ένα ταξίδι 240 μιλίων, ο 77χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, με αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή του.

"Αυτό το περιστατικό θα είχε σκοτώσει κάποιος με τα μισά του χρόνια. Όμως είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και αυτό ήταν που τον κράτησε στη ζωή", δήλωσε σε ιστοσελίδα της Αμερικής άνθρωπος που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK