Ο McGregor με χειροπέδες!

Ο Conor McGregor παραδόθηκε στις Αρχές μετά τους βανδαλισμούς πρόκληση σωματικών βλαβών σε συναθλητές του, ενώ λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε βίντεο που τον δείχνει με χειροπέδες να βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα.

Η εικόνα με τον Conor McGregor να πετάει ένα καρότσι πάνω στο βαν που μετέφερε μαχητές του UFC, έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αφού από τις ενέργειες του Ιρλανδού  τραυματίστηκαν δυο αθλητές!

Ο McGregor παραδόθηκε μόνος του λίγο αργότερα στις Αρχές, αφού δεν ήθελε η υπόθεση να τραβήξει και να βρεθεί σε χειρότερους μπελάδες.

Πάντως η Αστυνομία προφανώς τον θεωρείται εν δυνάμει επικίνδυνο και γι' αυτό η κάμερα τον έπιασε να βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες!

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!