"Παράνοια" McGregor στη ζύγιση!

Εκτός εαυτού ήταν ο Conor McGregor στη ζύγιση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λας Βέγκας για να πάρει επίσημο χαρακτήρα η μάχη του με τον Mayweather (27/8 ώρα 05:00, live Contra.gr). Κουλ ο αήττητος Αμερικανός που πάει για το... στρογγυλό 50-0 της καριέρας του. Δείτε το βίντεο.

"Παράνοια" McGregor στη ζύγιση!

Τέλος τα ψέματα! Μόνο η μάχη μένει πλέον για να λύσουν τους λογαριασμούς τους ο Floyd Mayweather και ο Conor McGregor.

Οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της παγκόσμιας μαχητικής σκηνής πέρασαν από τη διαδικασία της ζύγισης με επιτυχία -σε μία κατάμεστη αρένα- καταχειροκροτήθηκαν και είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα, αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο mega fight.

Όπως συνηθίζει σε κάθε ζύγιση ο Conor McGregor πήγε να... ψαρώσει τον αντίπαλο του με φωνές, βρισιές και προκλήσεις, χωρίς ωστόσο ο έμπειρος σ' αυτά Floyd Mayweather να πέσει στην παγίδα και να μπει σε αντεγκλήσεις με τον Ιρλανδό μαχητή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των απανταχού φαν του αθλητισμού, σπάζοντας ρεκόρ τηλεθέασης και αγοράς των PPV' s.

Για τους φίλους στην Ελλάδα, λόγω της διαφοράς ώρα το σόου θα ξεκινήσει στις 05:00 το πρωί την Κυριακή και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε LIVE τις εξελίξεις από το Contra.gr.

Photo Credits: AP Photo/John Locher

News 24/7

24MEDIA NETWORK