Πρωταθλητής του UFC επιτέθηκε σε νεαρό Έλληνα!

Ο ομογενής Αντώνης Γεωργακόπουλος κατηγορεί τον πρωταθλητή του UFC, Michael Bisping ότι του επιτέθηκε και παραλίγο να τον πνίξει σε γυμναστήριο στην Καλιφόρνια. Ο Bisping που δεν έχει συλληφθεί ακόμη παίζει σε λίγες ημέρες τον σημαντικότερο αγώνα της καριέρας του και πιθανώς τον τελευταίο.

Πρωταθλητής του UFC επιτέθηκε σε νεαρό Έλληνα!

Σύμφωνα με το TMZ, ο ομογενής Έλληνας Αντώνης Γεωργακόπουλος έπεσε θύμα επίθεσης από τον πρωταθλητή του UFC, Michael Bisping.

Ο βετεράνος των κλουβιών, όπως αναφέρει η μήνυση του ομογενή του επιτέθηκε μέσα σ' ένα γυμναστήριο στην Καλιφόρνια, γιατί είχαν μία διαφωνία για τα βάρη!..

Ο Bisping φέρεται να φώναξε στον 19χρονο αν γνωρίζει ποιος είναι και έπειτα τον προκάλεσε να βγουν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Το θέμα προχώρησε και ο Άγγλος έπιασε από το λαιμό τον Γεωργακόπουλο και κόντεψε να τον... πνίξει. Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και άρπαξαν από τα χέρια του γεροδεμένου MMAer τον άτυχο νεαρό.

Στην καταγγελία του στις Αρχές, ο Έλληνας ομογενής ανέφερε ότι όταν τον άφησε ο Bisping, εκείνος έχασε τις αισθήσεις του κι από εκείνη την ημέρα και έπειτα βλέπει εφιάλτες.

Photo Credits: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK