Σκληρές εικόνες: Με... τρύπα στο κεφάλι συνέχισε τη μάχη!

Συγκλονιστικές εικόνες στη διοργάνωση Bellator την Παρασκευή (14/7) στον αγώνα του Brandon Girtz με τον Derek Campos. Το παιχνίδι σταμάτησε μόνο όταν μπήκε στο οκτάγωνο κλουβί ο γιατρός των αναμετρήσεων.

Σκληρές εικόνες: Με... τρύπα στο κεφάλι συνέχισε τη μάχη!

Φοβερά και τρομερά πράγματα έγιναν στο παιχνίδι του Brandon Girtz με τον Derek Campos στο Bellator της Παρασκευής (14/7).

Οι δύο μαχητές αναμετρήθηκαν στο στυλ των μεικτών πολεμικών τεχνών μέσα στο κλουβί και ο αγώνας διακόπηκε στον δεύτερο γύρο έπειτα από παρέμβαση του γιατρού της διοργάνωσης.

Αμφότεροι οι δύο μαχητές αντάλλαξαν τρομερά χτυπήματα μεταξύ τους έως τη στιγμή που στο κεφάλι του Girtz άνοιξε μία... τρύπα.

Το σκίσιμο στο μέτωπο ήταν τόσο βαθύ που το έκανε να μοιάζει σαν τρύπα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι από ανθρώπινα χτυπήματα με τα χέρια.

Εννοείται πως ο αγώνας διακόπηκε αλλά το παράδοξο της υπόθεσης ήταν ότι ο Girtz ήθελε να συνεχίσει παρά τον τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες μαχητικών αθλημάτων τα κοψίματα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όμως οι γιατροί είναι έμπειροι και φτιάχνουν αμέσως το τραύμα χωρίς να κινδυνεύει ο εκάστοτε αθλητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK