Το Σάββατο 27 Ιουνίου ο τελευταίος αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα, το Iron Challenge, αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά τον Αυστραλό υπερ - Πρωταθλητή Steve Moxon!

Το Σάββατο 27 Ιουνίου ο τελευταίος αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη

Το ΣΕΦ θα υποδεχτεί τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Μιχάλη Ζαμπίδη, που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, με έναν από τους κορυφαίους αθλητές kick-boxing διεθνώς, που βρίσκεται στο Top 5 των παγκόσμιων κατατάξεων. Η μάχη μεταξύ Τιτάνων, όπως χαρακτηρίζεται, αναμένεται να κόψει την ανάσα όσων θα βρεθούν στις 27 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, καθώς πρόκειται για δύο υπέρ-πρωταθλητές, που κυνηγάνε το νοκ άουτ.

Στο Iron Challenge εκτός από την τιτανομαχία του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Αυστραλό Steve Moxon, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αναμετρήσεις σημαντικών Ελλήνων και ξένων αθλητών. Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από παράλληλα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη εμπειρία.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Iron Challenge θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα από το Viva.gr και τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Παπασωτηρίου, Media Markt, Zambidis Club, X-treme Stores, Planet Fitness & more.

Το Iron Challenge του Ιουνίου στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας οι: Nova Sports, Action 24, Athens Deejay, Rock FM, Sport 24 103.3 Radio, People, Μακεδονία, Men’s Hedata-alth, Newsbeast.gr, Oneman.gr, Onsports.gr, Neolaia.gr, Fightsports.gr, Athensmagazine.gr.

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη υποστηρίζει η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και το πόσιμο υαλουρονικό οξύ, HyalurOn.

Διαβάστε ακόμη:

Ζαμπίδης: "Αποχωρώ πλήρης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK