Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προέβη σε μία βαρυσήμαντη αποκάλυψη για την αιτία που έχασε από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ. Συμπτωματικά, λίγες ώρες αφότου διέρρευσε το video όπου έδερνε θαυμαστή του.

Την Τρίτη 26/3 ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είπε το δεύτερο 'φεύγω'. Την Τετάρτη 27/3 πήγε σε γυμναστήριο του Μαϊάμι και προπονήθηκε, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Λίγο πριν από τη λήξη της τιμωρίας και την επιστροφή του στα οκτάγωνα, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ πρόλαβε να ξυλοφορτώσει ακόμα έναν άνθρωπο, χωρίς να του φταίει σε τίποτα. Συνελήφθη.

Θεωρείται ένας εκ των καλύτερων mixed martial artists, της ιστορίας. Διακρίνεται για το μοναδικό των κινήσεων του, που είναι και αποτελεσματικές. Μόνο που την τελευταία διετία του 'χουν αφαιρέσει τρεις φορές τη ζώνη. Κανένα άγχος. Ο Τζον Τζόουνς θα τη διεκδικήσει ξανά την Κυριακή 30/12.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.