Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ποιον κοροϊδεύεις;

Την Τρίτη 26/3 ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είπε το δεύτερο 'φεύγω'. Την Τετάρτη 27/3 πήγε σε γυμναστήριο του Μαϊάμι και προπονήθηκε, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ποιον κοροϊδεύεις;

Tην Τρίτη 26/3 αποχαιρέτησε ενημέρωσε το λαό του (τους 7.560.000 followers στο Twitter) πως αποφάσισε να αποσυρθεί από τις μεικτές πολεμικές τέχνες. Είπε πως δεν θα τον ξαναδούμε σε κλουβί και ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους. Όπως και να πιούμε όλοι ένα ποτήρι στην υγειά του.

Υπήρχε μια επιφύλαξη.

Επρόκειτο βλέπεις, για τη δεύτερη φορά που κουνούσε μαντήλι. Η πρώτη ήταν το 2016, όταν είχε γράψει 'αποφάσισα να αποσυρθώ νέος'. Ε, τα νιάτα ξέρεις πώς είναι. Λένε και μια κουβέντα παραπάνω. Τη σήμερον ημέρα είναι 30 χρονών μαντράχαλος, ο οποίος τελεί υπό τιμωρία -έως τον Ιούλιο καθώς χτύπησε έναν φαν του και ακολούθησαν σχετικές μηνύσεις.

Λίγες ώρες μετά το 'φεύγω' part2 και ενώ δεν είχαμε νέα του προέδρου του UFC Ντέινα Ουάιτ (επί του πώς θα διαχειριστεί την απώλεια της 'κότας που κάνει τα χρυσά αβγά') οι The New York Times αποκάλυψαν πως ο Ιρλανδός είναι αντικείμενο αστυνομικής έρευνας στη χώρα του από τον Γενάρη. Τότε έγινε η καταγγελία γυναίκας που υποστήριξε ότι ο superstar του UFC της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν έγινε η καταγγελία (τον περασμένο Γενάρη, οπότε ο ΜακΓκρέγκορ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας) συνελήφθη, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα. Πριν καταλήξει η λαϊκή γνώμη στο αν αυτός ήταν ο λόγος που υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει, προέκυψε το video που ακολουθεί και ανήκει στο TMZ.

Η προπόνηση έγινε σε γυμναστήριο του Μαϊάμι την περασμένη Τετάρτη (27/3), όπου -λέει- πήγε ο Ιρλανδός για μια προπόνηση. Αλήθεια ή ψέματα, θα το δούμε μετά τον Ιούλιο. Προς το παρόν, κρατάμε τη selfie συνασκούμενης του: της Βικτόρια ντε Άρμας, η οποία εργάζεται στο NBC Universal Media.

Photo: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK