"Βόμβα" ντόπινγκ στο UFC πριν το Maywather vs. McGregor

Κι εκεί που όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί στη μάχη επαγγελματικής πυγμαχίας του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor, το UFC ταλανίζεται ξανά από σκάνδαλο ντόπινγκ στο οποίο εμπλέκεται ο εν ενεργεία πρωταθλητής, Jon Jones και δεν είναι η πρώτη φορά...

"Βόμβα" ντόπινγκ στο UFC πριν το Maywather vs. McGregor

Mayweather και McGregor προωθούν στα... κόκκινα το παιχνίδι τους που θα γίνει στις 26 Αυγούστου (σ.σ. ξημερώματα 27 Αυγούστου ώρα Ελλάδας), ωστόσο οι εργοδότες του Ιρλανδού σταρ των μαχητικών αθλημάτων, στο UFC, έχουν ένα νέο σκάνδαλο να αντιμετωπίσουν.

Κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της USADA (αρμόδια επιτροπή ντόπινγκ κοντρόλ) ο πρωταθλητής (σ.σ. πρώην πια καθώς θα του αφαιρεθεί ο τίτλος) της light heavyweight κατηγορίας, Jon Jones, στο δείγμα που έδωσε αμέσως μετά τη ζύγιση πριν τον αγώνα με τον Daniel Cormier, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη, στεροειδή ουσία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο "Bones" πιάνεται ντοπέ και το όνομά του εμπλέκεται σε σκάνδαλο, ωστόσο πολλοί θεωρούν πως τώρα μπήκε "ταφόπλακα" στη σπουδαία καριέρα που θα μπορούσε να κάνει ο Jon Jones εάν δεν είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Όπως αναφέρουν συχνά ειδικοί στο κομμάτι των μεικτών πολεμικών τεχνών, ο Jon Jones με τα προσόντα που διαθέτει θα μπορούσε να γίνει ο κορυφαίος MMAer όλων των εποχών και μεγαλύτερο αστέρι από τον McGregor που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλου του κόσμου.

Οι Mayweather και McGregor, πάντως, συνεχίζουν απτόητοι τη διαφήμιση του αγώνας τους που αναμένεται να εξασφαλίσει στον καθένα αμοιβές άνω των 100.000.000 δολαρίων!

Photo Credits: AP Photo/John Locher, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK