Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το ZMAK ROYAL

Το Contra.gr σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για το ZMAK ROYAL του Πέτρου Πολυχρονίδη, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο 'Μάνος Λοΐζος' στη Νίκαια.

Το ZMAK ROYAL είναι το μεγαλύτερο event αγώνων κατς κάθε χρονιά. Στο main event του, 30 performers μπαίνουν στο ring, ένας κάθε 90 δευτερόλεπτα. Παλεύουν απέναντι σε όλους για να διατηρηθούν μέσα στα τρία σχοινιά.

Στο τέλος… μπορεί να μείνει μόνο ένας. Αυτός που θα πάρει το 'Χρυσάφι'. 

 

Το ZMAK, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο promotion αγώνων pro-wrestling στην Ελλάδα, διεξάγει φέτος το ZMAK ROYAL στις 29 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο 'Μάνος Λοΐζος' στη Νίκαια (Θηβών 243), στις 20:00, με γενική είσοδο 10 ευρώ (8 ευρώ για ηλικίες κάτω των δέκα).

 

Το promotion του Πέτρου Πολυχρονίδη προσφέρει στους αναγνώστες του Contra.gr 5 διπλές προσκλήσεις για το ZMAK ROYAL 2018. Οι 5 νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το γκισέ του πολυχώρου την ημέρα του αγώνα επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητά τους.

 

Το official trailer

Τα ρεκόρ του ΖΜΑΚ

Πληροφορίες για το event

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!