Τι δουλειά έχει ένας γιατρός στην κορυφή του Κιλιμάντζαρου

Ο Στέφανος Τσάλλας στοχεύει να αλλάξει τον χρόνο στην κορυφή του πιο ψηλού βουνού της Αφρικής για να συγκεντρώσει χρήματα για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Το σημερινό podcast του Contra.gr έχει ένα ταξίδι από το Τσέλσι στο Πήλιο και από την Αθήνα στο Κιλιμάντζαρο. Και έναν πολύ σημαντικό στόχο.

Τι δουλειά έχει ένας γιατρός στην κορυφή του Κιλιμάντζαρου

Ο χειρουργός Στέφανος Τσάλλας ήθελε μια αλλαγή στη ζωή του, μετά από τέσσερα χρόνια δουλειάς ως πλαστικός χειρούργος στο Λονδίνο. Ουσιαστικά, ήθελε να προσφέρει σε εκείνους που είχαν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη απ' ό,τι οι ασθενείς του στην Αγγλία. Ο Στέφανος άφησε το Λονδίνο και πέρασε τέσσερις μήνες στη Λέσβο με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Η εμπειρία τον σημάδεψε και ο επόμενος μεγάλος του στόχος για να βοηθήσει αυτούς που βοηθούν (εν προκειμένω, τους ΓΧΣ) έχει συγκεκριμένη ημερομηνία και θεόρατο δείκτη δυσκολίας. Στις 26 Δεκεμβρίου, ο Στέφανος θα ξεκινήσει μια πενθήμερη ανάβαση του όρους Κιλιμάντζαρο στην Τανζανία. Το υψόμετρο του αγγίζει τα 6.000 μέτρα και για κάθε ένα μέτρο από αυτά, ζητά 2 ευρώ για τη στήριξη του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Η πλατφόρμα αυτού του Crowdfunding είναι ήδη στον αέρα και ο καθένας μπορεί να συνδράμει, έστω και με ένα μικρό ποσό. Η βοήθεια είναι το ίδιο μεγάλη,

Ο Στέφανος Τσάλλας ήρθε στα γραφεία του Contra.gr και αναλύει τον στόχο και τη φιλοσοφία του σε ένα podcast γεμάτο έμπνευση, κινδύνους, το επίκτητο coolness κάθε σωστού γιατρού και το κυριότερο, αλληλεγγύη.

(κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson)

News 24/7

24MEDIA NETWORK