Γιόρτασε γυμνή στο μπάνιο τα 30α γενέθλιά της!

Η διάσημη Ιταλίδα κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και θέλησε να το μοιραστεί στα social media με ιδιαίτερο τρόπο: αφαιρώντας όλα τα... περιττά ρούχα (PHOTO)!

Γιόρτασε γυμνή στο μπάνιο τα 30α γενέθλιά της!

Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι έχει συνηθίσει στη διάρκεια της αγωνιστικής καριέρας της να κατακτά τίτλους σε μεγάλες διοργανώσεις (Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα) και να συντρίβει ρεκόρ ταχύτητας στις πισίνες και την Κυριακή ήρθε η στιγμή να σπάσει ένα ακόμα φράγμα για το οποίο δεν χρειάστηκε να κοπιάσει ούτε στο ελάχιστο...

Αναφερόμαστε φυσικά στο γεγονός ότι μπαίνει με μεγαλοπρέπεια στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της, με τη φημισμένη Ιταλίδα κολυμβήτρια να κλείνει 30 χρόνια ζωής (γεννημένη στις 5 Αυγούστου 1988 σε μία επαρχία της Βενετίας, το Μιράνο) και να το γιορτάζει διαδικτυακά με σέξι στιλ.

Αφού πρώτα ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram όπου είναι μπροστά από δύο κόκκινα μπαλόνια που σχηματίζουν τον αριθμό "30" ( "θέλω άλλα 30 τέτοια χρόνια", σχολίασε), λίγο αργότερα ανέβασε νέα φωτογραφία όπου είναι χωμένη στη μπανιέρα του σπιτιού της.

Η ιδιαιτερότητα έγγειται στο ότι είναι ολόγυμνη, με πολύχρωμα μπαλόνια να κρύβουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της, με την Πελεγκρίνι να κάνει το εξής σχόλιο: "Τα 30 χρόνια είναι τα 18 αυτή της εποχής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK