Η Άννα Καραμανλή για τη βία

Ερώτηση στην Βουλή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με θέμα "Νέα κρούσματα βίας σε αθλητικούς χώρους" από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η Άννα Καραμανλή για τη βία

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης περιμένει τις εκθέσεις της αστυνομίας για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα μπάσκετ γυναικών ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, για να δει αν συντρέχουν οι λόγοι εφαρμογής του νόμου (πρόστιμο, κλείσιμο κερκίδων), τα οποία θα απασχολήσουν μέχρι και την Βουλή.

Η βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή αφού υπογραμμίζει την ανάγκη για λήψη μέτρων κατά της βίας και κάνει λόγω για πλήρη αποτυχία των πολιτικών της Κυβέρνησης, κατέθεσε ερώτηση με θέμα «Νέα κρούσματα βίας σε αθλητικούς χώρους» προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού τον οποίο ρωτάει:

1. Ποια μέτρα προτίθεται να λάβει για την πάταξη των φαινομένων βίας σε αθλητικούς αγώνες - και ιδιαίτερα σε αγώνες ερασιτεχνικού επιπέδου;

2. Προτίθεται να εφαρμόσει το νόμο σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, την αξιοποίηση των εποπτικών μέσων και το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή πρόκειται να δοθεί εκ νέου παράταση;

Η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι " γίνεται ολοένα και συχνότερο το φαινόμενο σοβαρών επεισοδίων σε αθλητικούς αγώνες με θεωρητικά χαμηλή επικινδυνότητα. Τόσο τα πρόσφατα επεισόδια όσο και στον περσινό τελικό του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, αποδεικνύουν ότι η βία έχει διεισδύσει και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Την ίδια ώρα, το Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει δώσει ήδη δύο παρατάσεις στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK