Η Ιρένε Τροστ θα σε κάνει να λατρέψεις την εθνική Ολλανδίας

Όταν η Ολλανδία γίνεται ένα με την Ελλάδα ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός. Η Ιρένε Τροστ ήρθε στο House Twenty Four πέταξε τα περιττά ρούχα, πήρε σέξι πόζες και μίλησε για τη σχέση της με τον αθλητισμό, τον Ολυμπιακό, την Εθνική Ολλανδίας, τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή και το... σεξ στην παραλία του Survival Secret.

Η Ιρένε Τροστ θα σε κάνει να λατρέψεις την εθνική Ολλανδίας

Ανέκαθεν οι Έλληνες είχαν μια ιδιαίτερη αγάπη προς την Ολλανδία. Ίσως φταίει το γεγονός πως ως λαός έχουμε αρκετά κοινά και πάνω κάτω την ίδια ιδιοσυγκρασία. Η Ιρένε Τροστ, γνωστή από τη συμμετοχή της σε διάφορα τηλεοπτικά ριάλιτι (Dream Show, Your Face Sounds Familiar), με πιο πρόσφατο το "Survival Secret" του "Ε" είναι το καλύτερο παράδειγμα για να καταλάβουμε τι συμβαίνει αν βάλουμε σε ένα δοχείο την Ελλάδα και την Ολλανδία και τις ανακατέψουμε. Εκρηκτικός συνδυασμός. Όπως ακριβώς και η Ιρένε.

Την καλέσαμε στο House Twenty Four και εκείνη αποδέχθηκε μετά χαράς την πρόσκληση. Ήταν λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, οπότε τώρα αρχίζει και επιστρέφει στην κανονικότητα μετά τις αθλοπαιδίες που χρειάστηκε να κάνει στην παραλία της Κουρούτας. Δεν πήγε όμως τυχαία στο παιχνίδι. Έχει μεγάλο παρελθόν με τον αθλητισμό, αφού ξεκίνησε να κάνει κολύμβηση από παιδάκι, στη συνέχεια την κέρδισε ο στίβος για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ της αρέσει να δοκιμάζει ό,τι έχει σχέση με τα σπορ και τον αθλητισμό.

Ζακέτα LYNNE, σουτιέν ΤΕΖΕΝΙΣ, κάλτσες CALZEDONIA

Αν και τραγουδίστρια, βρίσκει χρόνο για άθληση, ενώ όπως μας αποκάλυψε, αυτή την περίοδο αποφάσισε να ξαναρχίσει το τένις. Απεχθάνεται το γυμναστήριο, το οποίο θεωρεί βαρετό και είναι από τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι είναι το οφσάιντ, μιας και πηγαίνει και γήπεδο κάποιες φορές για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της Ολυμπιακό, ή την Εθνική Ολλανδίας την οποία στηρίζει ένθερμα ακόμη και αν παίζει κόντρα στην Ελλάδα. Ο μπαμπάς βλέπετε ευθύνεται για αυτό. Η Ιρένε λοιπόν ήρθε σπίτι μας, έβγαλε τα περιττά ρούχα, φωτογραφήθηκε και μίλησε για όλα.

Αρχικά Ιρένε πες μας λίγα λόγια για σένα...

"Λοιπόν, γεννήθηκα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μείναμε κάποια χρόνια εκεί και ήρθα σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα. Ο μπαμπάς μου είναι Ολλανδός και η μαμά Ελληνίδα. Μάλιστα, ο μπαμπάς ήταν εκείνος που ήθελε να έρθουμε στην Ελλάδα γιατί του άρεσε πολύ".

Ποια είναι η σχέση σου με τον αθλητισμό;

"Ασχολιόμουν από μικρή με στίβο και κολύμβηση. Κυρίως στίβο όμως. Έκανα σπριντ, κατοστάρι και 80άρι".

Mπλούζα BSB

Ήσουν καλή όμως;

"Κοίταξε, ενώ είχα αρκετές διακρίσεις, το κακό με εμένα ήταν πως δεν ήμουν ποτέ πειθαρχημένη. Από άποψη φαγητού ας πούμε, δεν πρόσεχα και ιδιαίτερα. Προπονήσεις όμως έκανα πάντα. Παρόλα αυτά χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, είχα τρομερή έφεση στον αθλητισμό. Κι έβλεπα πως ό,τι και να φάω, ό,τι ώρα και να κοιμηθώ, πάντα τα πήγαινα καλά. Ο προπονητής μου ήθελε να πάω για πρωταθλητισμό. Επέμενε κιόλας. Απλά εγώ μια μέρα επειδή είμαι και λίγο απρόβλεπτη τα παράτησα".

Και γιατί τελικά δεν συνέχισες επαγγελματικά;

"Πραγματικά δεν ξέρω. Ήμουν πολύ γρήγορη στο στίβο, πάντα έβγαινα πρώτη. Το είχα παρατήσει σκέψου μια περίοδο για 1-2 χρόνια και θυμάμαι ένα συμβάν έγινε ένα τρομερό συμβάν. Αφού το είχα αφήσει, μαθαίνω ότι γίνεται ένας αγώνας και αποφασίζω να πάω. Έτσι, χωρίς προπόνηση, χωρίς τίποτα.

Θυμάμαι η μητέρα μου αναρωτιόταν και μου έλεγε 'μα καλά που πας έτσι'. Εγώ δήλωσα συμμετοχή, σηκώθηκα το πρωί και πήγα στον αγώνα κανονικά. Δεν έκανα ούτε διατάσεις, ούτε τίποτα. Δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη την ημέρα. Περίμενα να ξεκινήσει ο αγώνας, πήρα τη θέση μου και βγήκα τελικά νικήτρια! Η μάνα μου με έψαχνε, δεν είχα πει σε κανέναν τίποτα και πήγα να τρέξω.

Όταν ήρθε τελικά στο γήπεδο η μάνα μου, με βρήκε πάνω στο βάθρο. Ήταν φοβερό σκηνικό. Εκείνη την ημέρα μου είπε ο προπονητής μου ότι δεν πρέπει να το αφήσω με τίποτα. Και πάλι όμως το άφησα".

Τώρα γυμνάζεσαι;

"Βαριέμαι πάρα πολύ το γυμναστήριο. Μου αρέσει όμως να αθλούμαι. Επειδή έχω ασταθές ωράριο, γυμνάζομαι ανά διαστήματα. Μπορεί να με δεις μερικά τρίμηνα να κάνω φουλ γυμναηστική, να το παρατήσω και μετά να το ξαναπιάσω. Αυτή την περίοδο κάνω aqua aerobic και παίζω τένις. Θέλω να ξεκινήσω και kickboxing. Νομίζω θα μου αρέσει. Έχω κάνει πάρα πολλά αθλήματα γενικά μέχρι σήμερα".

Μπλούζα και σορτς BSB

Από αθλητικά πως πάμε; Παρακολουθείς;

"Βλέπω ναι. Καλά μην φανταστείς κι όλη μέρα, αλλά μου αρέσουν πολύ. Βλέπω πολύ και τένις και καλλιτεχνικό πατινάζ. Αν είμαι με αντροπαρέα θα δούμε βέβαια και ποδόσφαιρο. Είμαι Ολυμπιακός και στην Ολλανδία είμαι Άγιαξ, λόγω του μπαμπά, αρχικά επειδή μέναμε στο Ρότερνταμ υποστήριζα και τη Φέγενορντ".

Γήπεδο πηγαίνεις;

"Σπάνια, αλλά πηγαίνω καμιά φορά. Έχω πάει και στο "Καραϊσκάκης".

Θα άλλαζες ομάδα αν ο σύντροφός σου ήταν Παναθηναϊκός ας πούμε;

"H αλήθεια είναι πως προς το παρόν μου έχουν τύχει σχεδόν όλοι Ολυμπιακοί. Πιστεύω θα άλλαζα αν ήμουν πολύ ερωτευμένη και ο άλλος ήταν φανατικός. Εντάξει, θα του έκανα το χατίρι".

Εθνική Ελλάδας ή Εθνική Ολλανδίας; Ιδού το δίλημμα.

"Θα πέσουν να με φάνε! Επειδή όπως είπα και πριν έχω συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τον πατέρα μου, θα επιλέξω Ολλανδία. Ακόμη κι όταν παίζει κόντρα στην Ελλάδα. Γινόταν πανικός στο σπίτι όταν η Ολλανδία έπαιζε στο Euro. Ο πατέρας κι ο αδερφός μου κρέμαγαν φανέλες και τη σημαία της Ολλανδίας. Μια μέρα πήγε να σπάσει την πόρτα ο πατέρας μου που έχασε την Ολλανδία, είναι φανατικός. Στο ύφος πήρε τα κακά του Έλληνα. Θυμάμαι και εγώ όμως μικρή είχα δακρύσει για αγώνα που έχασε η Ολλανδία".

Αθλητικές μπλούζες SPORTS ARENA

Αλήθεια, πώς είναι το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία;

"Μικρή με πήγαινε ο πατέρας μου στο γήπεδο της Φέγενορντ στο Ρότερνταμ. Μου άρεσε πολύ το αθλητικό κλίμα που επικρατούσε εκεί. Έχει άλλο κλίμα, διαφορετικό από την Ελλάδα, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Γι' αυτί και συνδύασα με ωραία συναισθήματα το ποδόσφαιρο".

Ποιος θα έλεγες πως είναι ο πιο ωραίος Έλληνας ποδοσφαιριστής;

"Θα σου πω καλύτερα έναν ξένο που έπαιζε στην Ελλάδα. Ο Μοντέστο ας πούμε, μου άρεσε πολύ. Πιο παλιά μου άρεσε σαν άνδρας και ο Ελευθερόπουλος. Πάντα στον Ολυμπιακό ήταν οι πιο ωραίοι".

Και πιο ωραίος Ολλανδός ποδοσφαιριστής;

"Ε, ο Φαν Πέρσι. Και σαν παίκτης και σαν άνδρας".

Σχέση με ποδοσφαιριστή θα έκανες ποτέ; Έχεις κάνει;

"Ναι έχει τύχει να είμαι με ποδοσφαιριστή. Με έχετε δει και στο "Καραϊσκάκης" δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δύσκολα θα πήγαινα στο γήπεδο σε άλλη περίπτωση".

Μπούστο με λουλούδια TEZENIS, κολάν δερμάτινο CALZEDONIA

Τι είναι αυτό που προσέχεις περισσότερο σε έναν άνδρα;

"Το βλέμμα του, τον τρόπο που με κοιτάει, το χαμόγελο, να είναι καθαρός και να μυρίζει ωραία. Αυτά είναι τα βασικά".

Άνδρας με κοιλιά ή κοιλιακούς;

"Δεν είμαι των άκρων. Δεν θέλω φέτες τον άλλο. Βέβαια, όχι ότι με χαλάει, αλλά δεν έχω αυτό το πρότυπο. Επειδή όμως σχεδόν όλοι μου οι σύντροφοι ασχολούνταν με τον αθλητισμό, ήταν όλοι πάνω κάτω γυμνασμένοι. Όμως η κοιλιά ίσα ίσα είναι ωραία στον άνδρα".

Το πιο περίεργο κοπλιμέντο που έχεις ακούσει για την εμφάνισή σου;

"Μου 'χει τύχει να ακούσω διάφορα. Δεν θυμάμαι κάτι πολύ ακραίο και άσχημο. Από μακριά μπορεί να άκουσα κάτι για τα οπίσθιά μου ας πούμε".

Και η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει προς το πρόσωπό σου;

"Στη δουλειά μου είχαν στείλει κάποτε μια ανθοδέσμη που είχε μέσα ένα σακουλάκι με ένα εσώρουχο. Είχε και μια κάρτα μέσα που έλεγε 'θέλω να το φοράς και να με θυμάσαι'. Το αστείο όμως είναι ότι δεν έλεγε ποιος είναι. Το διάβαζα τότε με τις φίλες μου και είχαμε πεθάνει στα γέλια. Φαίνεται σεξουαλικό, αλλά ήταν αστείο. Δεν έμαθα ποτέ ποιος ήταν. Μου έχει μείνει αυτό. Ωραία εγώ να το βάλω, αλλά ποιος είσαι για να σε θυμάμαι;"

Τώρα είσαι ελεύθερη ή σε σχέση;

"Δεν είμαι με κάποιον όχι. Είμαι ελεύθερη και καθόλου ερωτευμένη. Προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά. Δεν επιλέγεις πότε θα έρθει ο έρωτας. Έρχεται απρόσμενα εκεί που δεν το περιμένεις, εκεί που δεν το θες".

Νιώθεις σέξι; Σου αρέσει να τραβάς τα βλέμματα;

"Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να είναι σέξι; Ειδικά σε αυτό το χώρο. Δεν γίνεται να σε ενοχλεί να σε θεωρούν σέξι. Απλά επειδή στο instagram δείχνω σέξι και ανεβάζω φωτογραφίες με μαγιό, είναι γιατί στην καθημερινότητά μου είμαι πολύ πιο απλή, καθημερινή. Είμαι ελεγχόμενα σέξι εκεί, είναι ένας άλλος εαυτός. Δεν μπορεί να με πλησιάσει κάποιος επικίνδυνα ή να πάρει θάρρος αν βάλω μια σέξι φωτογραφία. Νιώθω ότι έχω τον ελέγχο εκεί. Κάτι σαν, κοιτάτε, αλλά μην αγγίζετε".

Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στο Survival Secret;

"Στο Survival δεν περίμενα με τίποτα να πάω αρχικά. Δεν έβλεπα ποτέ μα ποτέ παιχνίδια επιβίωσης. Ούτε Survivor είχα δει. Μόνο μια φορά κι αυτό επειδή είχα φίλους στο σπίτι και ήθελαν να δουν. Χωρίς να θέλω να το θίξω, απλά δεν ήταν το στιλ μου.

Όταν όμως διαγωνίζεσαι εσύ, είναι τελείως διαφορετικό από το να το βλέπεις από τον καναπέ σου. Επίσης, μου έκαναν και μια πάρα πολύ καλή οικονομική πρόταση. Παλιά υπήρξα και αθλήτρια του στίβου, οπότε είπα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξαναδοκιμάσω τον εαυτό μου. Παρά το γεγονός ότι τα έχω παρατήσει, είδα ότι στατιστικά ήμουν πολύ καλή. Μόνο στην αρχή ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη στο πρώτο αγώνισμα, επειδή δεν είχα ακόμη εγκλιματιστεί με το ωράριο ύπνου, αλλά μετά βρήκα τον εαυτό μου".

Γιατί ξέσπασες κατά την αποχώρησή σου από το παιχνίδι;

"Δεν ήθελα να ζήσω ίντριγκες. Ενώ μου άρεσε το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, το κομμάτι του 'ριάλιτι' ήταν αυτό που σιχαινόμουν. Ξέσπασα γιατί είχαν πει πως θα ψηφίσουν αγωνιστικά, αλλά δεν το έκαναν. Και ενώ στατιστικά ήμουν από τις καλύτερες παίκτριες, ακόμη και σε σύγκριση με άνδρες, σε όλο το παιχνίδι.

Αν τους ένοιαζε η ομάδα έπρεπε να κρατούν τους πιο δυνατούς παίκτες, αλλά έκαναν το αντίθετο για να νικούν αυτοί. Μια παρεξήγηση που έγινε με έναν καφέ που είχα αγοράσει σε ένα έπαθλο που κερδίσαμε, ήταν η πρόφαση κι ένα κερασάκι στην τούρτα. Νιώθω αδικημένη σε αυτό το κομμάτι.

Μπορεί να μην καθάριζα τόσο στην καλύβα, αλλά και ποιος ασχολιόταν; Άλλοι είχαν δει τέτοια παιχνίδια, πήγαν προετοιμασμένοι και ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν. Εγώ είχα την ατομική μου καθαριότητα, δεν ασχολιόμουν με τους άλλους. Στα δέκα ατομικά αγωνίσματα είχα κερδίσει τα οκτώ και έχασα μόνο τα δύο. Με πείραξε αρκετά ο τρόπος που ψήφισαν".

Τελικά τρώγατε από ντελίβερι στο Survival; Ισχύει;

"Όχι, αυτό το έλεγαν επειδή πέρναγαν κάποια μηχανάκια στους γύρω δρόμους. Το ότι πέρασε ένα δίπλα από μια κοπέλα δε σημαίνει ότι ερχόταν σε εμάς. Είχαμε πολλά έπαθλα φαγητού επειδή νικούσαμε και συνεχώς το δώρο ήταν σουβλάκια. Ο κόσμος θεωρούσε ότι τρώγαμε, επειδή ήμασταν στην Κουρούτα και όχι κάπου εξωτικά ας πούμε. Κάτι που δεν ισχύει".

Σεξ έγινε στην Κουρούτα;

"Είναι κάτι που δεν αφορά εμένα και δε θέλω να απαντήσω. Εγώ δεν έκανα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα".

Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα όσον αφορά τα επαγγελματικά σου;

"Τώρα είμαι σε φάση που ψάχνω για να βγάλω ένα νέο τραγούδι. Ακούω διάφορα για να καταλήξω σε αυτό που θα μου ταιριάζει περισσότερο. Μου έχουν γίνει και κάποιες προτάσεις για μιούζικαλ και το επεξεργάζομαι. Δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα και θα το ήθελα. Από τα νυχτερινά μαγαζιά απέχω για την ώρα, μέχρι να βγάλω ένα νέο κομμάτι.

Μου αρέσει αρκετά και το θέατρο. Είχα μάλιστα και μια πρόταση για μια παράσταση πριν το Survival, αλλά την έχασα. Είχα παίξει παλαιότερα μέσω video wall στο "Πορτραίτο του Ντόρια Γκρέι". Στα σανίδι ακόμη δεν έχω ανέβει, όμως μετά και το "Your Face Sounds Familiar" που συμμετείχα, με έκανε να θέλω ασχοληθώ και με την υποκριτική. Παράλληλα, κάνω διάφορα voice over σε διαφημιστικά και μεταγλωττίσεις σε κινούμενα σχέδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK