Η Λίντσεϊ Βον ψάχνει τον... Βαλεντίνο της εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων!

Η Λίντσεϊ Βον, μία από τις πιο εκρηκτικές φιγούρες των Ολυμπιακών Αγώνων, "χτύπησε" μέσω social media την ημέρα των Ερωτευμένων, υπενθυμίζοντας πως είναι... ελεύθερη!

Ποιός είπε ότι ένας μεγάλος έρωτας δεν μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Τρανή απόδειξη η Λίντσεϊ Βον, με τη διάσημη Αμερικανίδα σκιέρ να είναι ελεύθερη εδώ και μερικούς μήνες μετά το χωρισμό της με τον Κέναν Σμιθ και να αναζητά έναν νέο έρωτα εν μέσω της συμμετοχής της στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως έδειξε με τιτίβισμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

 

"Είναι προφανές πως είμαστε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ξέχασα εντελώς επειδή είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ελεύθερη.

Κάποιος εκεί έξω που να είναι ελεύθερος και να θέλει να γίνει ο Βαλεντίνος μου;", ήταν το μήνυμα της διάσημης και πανέμορφης Αμερικανίδας σκιέρ που χρησιμοποίησε μάλιστα και το hashtag #worthashot. Αξίζει η προσπάθεια δηλαδή!

Η ΛΙΝΤΣΕΪ ΒΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM:

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.