Η Παπαδάκις σημαιοφόρος της γαλλικής αποστολής στην τελετή λήξη των χειμερινών Ολυμπιακών

To ελληνικότατο επιιθετό της μαρτυρά τις ρίζες της. Η Γκαμπριέλα Παπαδάκις δεν είναι απλώς κάτοχος μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά πλέον και κάτι παραπάνω.

H Γκαμπριέλα Παπαδάκις δεν πήρε μόνο μετάλλιο (για τα χρώματα της Γαλλίας) στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Νοτίου Κορέας αλλά εξασφάλισε μία ακόμα διάκριση.

Οπως ανακοινώθηκε το Σάββατο η γαλλίδα (με ελληνικές ρίζες) αθλήτρια θα είναι η σημαιοφόρος της γαλλικής αποστολής στην τελετή λήξη των αγώνων!

Αναμφισβήτητα μεγάλη τιμή για την ίδια αλλά και την Ελλάδα, έστω και εμμέσως, αφού η Γκαμπριέλα προέρχεται από κρητική οικογένεια ενώ ο πατέρας της κατάγεται από τον Κορυδαλλό.

Το πιο περίεργο; Από το 2014 η γαλλίδα στην εθνικότητα Γκαμπριέλα ζει στο Κεμπέκ του Καναδά.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.